![]() |
Re: Slobozia diverse
daca tu zici....
|
Re: Curse Legale la Slobozia
pana una alta sunt mai bune cele ilegale;))
|
se mai fac ilegale pe la noi? si voi nu ziceti nimic? voiam sa vad si eu :(
|
ilegale ? ptu`...noi am fost doar la gratare, sa ne-ngrasam...nu ne-a chemat nimeni la ilegale ca sa mai slabim si noi :(
|
io zic ca intre cosambesti si gimbasani ar fi cel mai bn...drum drept (cam2 3km)...asfalt nou si bun...si cine vrea sa ajunga la gimbasani o ia pe bucu-> marculesti->gimbasani...si parc auto fostul teren de fotbal...
|
Quote:
|
e nasoala rau portiunea aia ... eu fac zilnic drumul ala ... iar cand ma duc cu meggy imi rupe ficatii, plus ca soseaua e ingusta, daca se da vreunu cu tractiune spate sau cu blocant pe fata s-ar putea sa faca schimb de culori :D
|
saptamana trecuta a intrat unu de la tritipan in pom, coliziune frontala, dar nu stiu ce masina era, ori papuc ori o dubita ceva ,era ceva placaj pe langa pom
|
era un papuc ... stiu ca am trecut la cateva minute dupa ... am inteles ca a incercat sa evite un caine ... a franat destul de violent si l-a furat de spate
ps: placaj e si acum acolo :) later edit: villy muta ultimile posturi pe diverse slobozia |
sa stii k am vazut odata masina ta dane prin marculesti. da si mie idu tau de mess mai vb p mess :)
|
Hai sa discutam lucruri de acest gen fata in fata, nu pe forum, 4tuning-ul promoveaza cursele legale, in primul rand, si pe langa asta niciodata nu se va merge in acele locuri unde ati propus mai sus, unul din motivele principale fiind inteligenta voastra de a posta pe un forum public eventualele locuri pt. cursele ilegale.
|
ehh vorbeam si noi, k na doar cunostem drumu :P
PS: dane tiam dat add |
ca sa nu mai deschid alt topic intreb si eu aici daca are cineva sa imi imprumute contra cost bineinteles un autogen pentru cateva zile sa sudez cateva chesti pe la caroseria masini?
|
4 Attachment(s)
cine ghiceste ce s-a intamplat pe aici il dau o tura cu masina :)
update ... little devil ass :) si nitel carbon nu strica ... watch out for next episode |
Re: Prezentarea masinilor membrilor 4Tuning Slobozia
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning