![]() |
Re: Urs M50 Turbo vs +-400 cai
CE CATERINAKA......:lol::lol::lol:
|
Rog un moderator sa stearga posturile inutile ale lui YCSNHT
|
Quote:
|
Quote:
SI DA, REFUZ PROVOCARI DE LA HANDICAPATI |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si daca nu suntem prea indiscreti ... cu ce masina il provoci ?
|
Quote:
|
Ca sa se lamureasca treaba de ce nu .....nht vec boh gta si cine dreaq o mai fi:) in cursa asta nu va dati odata pe 402....si asfel......problem is done.........
Un termen limita.de o luna sa pregatiti masinile....cine nu se prezinta...iese din discutie si pana la noi ordine.... Hai copii ca in vremurile bune ca toti din acest topic suntem vechi...si stim ce inseamna |
si poate dublam si suma ..............ca ursu nu are softu facut bine si consuma cam mult .....da fuuuuuum negru si se vede din spate cam rau am observat si eu cand m-am dat cu el..........felicitari wpp pt cursa
|
Quote:
Si sincer nu vad pe cineva atat de fair play sa piarda o cursa si apoi sa semneze un contract de vanzare-cumparare..... |
Ati prins momentul cu Summit`ul NATO si faceti provocari aiurea rau de tot ... si dupaia va plangeti ca va ancheteaza politia ... noi restul ne dam seama de caterinca ... dar capatanile de creta ??? .... poate aia o ia in serios ... si dupaia iar incepeti sa va jigniti ca ala e "turnator" .... si pacat ca pe majoritatea va cunosc ... si aveti de ceva vreme 18 ani.
Invidie si ura exista din belsug .... si nu o sa moara niciodata ... asa ca lasati pe fiecare "sa moara pe limba lui " .... ca sa folosesc un proverb mai vechi ... Cert e ca WPP se misca bine .... pt cat timp ? .. asta ramane de vazut ... eu unul i urez bafta .... defapt va urez tuturor bafta in munca voastra de a stoarce si ultimul BHP din motoarele voastre. Spectacolul si Fair Play`ul ar trebui sa domine .... se pare ca nu ... sau curand o sa vedem cu se "apasa pe butoane" si in sportul asta? Bafta la toti si numai bine. |
un lucru e clar: pt 2.0 si 1.5 Presiune Absoluta masina se misca extraordinar. felicitari WPP si la mai mare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning