Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

bluey 19-07-06 18:29

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
LA chestia cu "nu suntem toti facutpentru relatii lungi..." pot sa va spun despre un foarte bun prieten de-al meu care de cand il stiu nu a avut o relatie mai lunga de 4 luni...pusr si simplu nu rezista; insa intr-o discutie "la rece" cu el mi-a spus ca isi doreste din tot sufletul sa poata avea o relatie de lunga durata, sa nu se mai plictiseasca asa de repede de persoana cu care este. Chiar isi facea mari probleme daca se va "asterne odata la casa lui".

La mine e exact pe dos :)
Ma intrebam daca voi ajunge si eu vreodata la "performante" de 3-4 luni.
Simteam ca nu mi-am trait viata si de aia nici nu am cerut-o in casatorie...
Da` parca e mai bine acum decat atunci...Ma rog ultima mea relatie a fost mai "speciala " pe tot parcursul ei de 3 ani asa ca nu o pot compara cu o relatie normala...

Ariana 19-07-06 19:00

Kiar acum mi-a sarit in ochi acest topic.

Ariana 19-07-06 19:01

Un raspuns: NU o uiti.
Nu daca e true love. Iar daca e si first love >> =)) . Klar. U'r marked for life.

ESPinoza 19-07-06 19:09

Quote:

Originally Posted by Ariana
Nu daca e true love. Iar daca e si first love >> =)) . Klar. U'r marked for life.

asa e si poate pe moment tzi se pare ca a fost true love si suferi o saptamana degeaba ca dupa aia sa intalnesti o persoana si sa vezi ca o relatie poate fi mult mai frumoasa decat cea precedenta si atunci mai uitzi :)

Ariana 20-07-06 17:19

Un an jumate + intalnesti o pers care sa merite totul, dar tot nu potzi da totul. Si ajungi sa dai ff putin, pt k esti still dead inside.

Hooligan 20-07-06 18:48

Frate...e km nasoala situatia...! Am trecut prin asta si e cam greu sa uiti...dar timpul le rezolvba pe toate deroarece nu prea ai ce sa faci...aruncadu-te in bratele alteia nu rezolvi nik ! So ...Let The Time Pass & Live U`re life ;)

needBrain 21-07-06 00:34

la unii merge,la altii nu
depinde de felul fiecaruia

EvLSant0S 21-07-06 00:57

Quote:

Originally Posted by Kitana
:)) mah baieti oare voi credeti ca tot timpu femeile sunt de vina ?

ahaha :D mai traiesti ?! :D

EvLSant0S 21-07-06 01:12

tocmai luat topicul la rand, pag 1 - last page ,
1st love n`o uiti niciodata - true
clar the cure e sa gasesti alta sa te f bine
acuma .. sunt curios ce-au rezolvat baietii ...

2.0 accord
si
obrazNICK

si dexter20 , ce-ai mai facut cu aia ? sau e moarta treaba ..

Eugen_TL 21-07-06 01:31

obraznick e prin lume plecat cu sorcova... pe unde cad elicoptere in centru... turcia .. antalya mai exact! :) si treaba e buna ... impacare adica (ar fi fost pacat sa se fi terminat aici,acum ) ;)

bluey 21-07-06 08:31

Quote:

Originally Posted by Ariana

Klarr nu o uiti.
Altfel cum ai sti sa cauti ceva mai bun???
In fond si la urma urmei e de datoria noastra sa cautam tot timpul ceva mai bun...
Avem nevoie de un element de comparatie :P

dexter_20 21-07-06 08:48

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
si dexter20 , ce-ai mai facut cu aia ? sau e moarta treaba ..

Aia poa sa-si dea foc in fata mea k eu as veni s-o sting cu...benzina! K tot ce zicea ea era de fapt o MARE TZEAPA. Cand ma mai int cu ea nici macar nu ma uit la ea! cu toate k ea se uita la mine. Sa-i traiasca noua achizitie, sa-i traiasca familia da pt ce a facut ea sa traiasca k morcovul! Acum....in curs de combinare cu alta chiar alte fete care ma merita. Dak vrei detalii iti pot da un pm.

accord2.0ex 21-07-06 16:32

update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu!

10x for asking! :)

needBrain 21-07-06 16:34

Quote:

Originally Posted by accord2.0ex
update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu!

10x for asking! :)

ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine ;)

dexter_20 21-07-06 21:18

Yeeeehaaaa:peace: :chainsaw: Isi revine lumea din necazurile provocate de femei. E un lucru bun. Ce bine cand ne ajutam unu pe altul sa trecem peste starea de leguma de dupa o despartire. Nu pot sa-mi doresc decat....sa nu fie nevoie de acest thread, dar cat timp vor fi femei va exista.
E bine k exista spiritul de luptator si ca avem puterea de a trece peste o etapa oarecum fireasca a vietii.

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning