![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Ma intrebam daca voi ajunge si eu vreodata la "performante" de 3-4 luni. Simteam ca nu mi-am trait viata si de aia nici nu am cerut-o in casatorie... Da` parca e mai bine acum decat atunci...Ma rog ultima mea relatie a fost mai "speciala " pe tot parcursul ei de 3 ani asa ca nu o pot compara cu o relatie normala... |
Kiar acum mi-a sarit in ochi acest topic.
|
Un raspuns: NU o uiti.
Nu daca e true love. Iar daca e si first love >> =)) . Klar. U'r marked for life. |
Quote:
|
Un an jumate + intalnesti o pers care sa merite totul, dar tot nu potzi da totul. Si ajungi sa dai ff putin, pt k esti still dead inside.
|
Frate...e km nasoala situatia...! Am trecut prin asta si e cam greu sa uiti...dar timpul le rezolvba pe toate deroarece nu prea ai ce sa faci...aruncadu-te in bratele alteia nu rezolvi nik ! So ...Let The Time Pass & Live U`re life ;)
|
la unii merge,la altii nu
depinde de felul fiecaruia |
Quote:
|
tocmai luat topicul la rand, pag 1 - last page ,
1st love n`o uiti niciodata - true clar the cure e sa gasesti alta sa te f bine acuma .. sunt curios ce-au rezolvat baietii ... 2.0 accord si obrazNICK si dexter20 , ce-ai mai facut cu aia ? sau e moarta treaba .. |
obraznick e prin lume plecat cu sorcova... pe unde cad elicoptere in centru... turcia .. antalya mai exact! :) si treaba e buna ... impacare adica (ar fi fost pacat sa se fi terminat aici,acum ) ;)
|
Quote:
Altfel cum ai sti sa cauti ceva mai bun??? In fond si la urma urmei e de datoria noastra sa cautam tot timpul ceva mai bun... Avem nevoie de un element de comparatie :P |
Quote:
|
update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu! 10x for asking! :) |
Quote:
|
Yeeeehaaaa:peace: :chainsaw: Isi revine lumea din necazurile provocate de femei. E un lucru bun. Ce bine cand ne ajutam unu pe altul sa trecem peste starea de leguma de dupa o despartire. Nu pot sa-mi doresc decat....sa nu fie nevoie de acest thread, dar cat timp vor fi femei va exista.
E bine k exista spiritul de luptator si ca avem puterea de a trece peste o etapa oarecum fireasca a vietii. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning