![]() |
Re:
Quote:
|
doua opel calibra se faceau azi prin oras.. ce pot sa zic.. SUPER! cei care le-au vazut, probabil sunt de acord cu mine.. e ceva sa mergi cu peste 100 la ora pe o straduta cu loc pentru o masina, marginile fiind ocupate de masini parcate.. eh.. draguta intrecerea :)
|
La asta ma gandeam si io MDN... dupa ce trece vara poate nu mai fac astia razie prin port... si poate atunci va redevenii portu ce a fost o data.. in fine atunci cand era portu in voga X-Team-u facea tot show-u... 8)
|
JAndarmii or sa patruleze si pe timpul iernii stati calmi...
|
Sa speram ca o sa ne lase in pace dupa ce trece vara... iarna akolo pe zapadutza iese frumos.. abea astept... 8) :D
|
Si pe ploaie este interesant :)
|
Re:
Quote:
|
poate cand le va trece romanilor frica din oase un pic atunci se vor mai aduna pe varinata la o liniuta.si aseara am trecut pe acolo si mama mama ce senzatie belea este la 3 dimineata sa mergi pe acolo mai ales sa ai si o masinuta klumea care sa rupa asfaltul.
|
io zic s nu te mai lansezi in afirmatii cu denumiri de locatii ... si daca vrei PE VARIANTA du-te si date singur daca vezi k baietii nu se dau ....dupaia se mai intreaba toata lumea de ce a sarit toata politia p noi .... si de ce sunt date amenzi si luate taloane la greu ... uite asha deaia ... k se gasesc unii s s dea in mijlocu verii si se nimereste si cineva mare prin zona accidental si ii oripileaza vederea....si zbang telefon \"ia sa va vad ma pe toti l treaba (p masinile tunate sau \"tunate\")\".....
|
je SLC!
bai GABBY sau cum e useru tau nu mai vb aiurea cu varianta si chesti tresti ca acolo oricum nu prea o sa se mai faca nimik ca nu se mai poate ca Politia este abonata acolo!Si macar de ai fii intr-un club si ai avea o masina mai tare asa da ai vb toata ziua buna ziua de liniute dar asa?
pt ce? |
Re:
Quote:
si daca o sa patruleze ce frate .... fara sa vreau .... s`a blocat fraan de mana si controlam mashina in nenumarate derapaje .. CONTROLATe .... ahahaha si ce poa sa`mi faca .. sa`mi dea amenda k imi aluneca , cauciucurile pe gheatza ... ?!!?!? please .... vreau sao vad si p asata .. :) |
Nu te baza pe chestia asta... daca vor ei, pot sa te lase fara permis...
Nu e chiar atat de greu sa ti-l suspende... :peace: Stiu eu loc de liniute, in caz ca vrea jandarmeria sa ne pandeasca... pe Str. Atelierelor!!! :peace: |
Re:
Quote:
frate eshti nebun .. petntru ce sa`mi ia permisu ... k am alunecat pe gheatza .. anu trecut am intrat in curba la capitol cu frana de mana ... pe gheatza ... si de jos venea vento ... si ce mi`au facut ... se uitau la mine si dadeau din cap .... ce sa`mi faca .. intelege .. daca eu ii zic k am alunecat pe gheatza ce`mi face .. eshti nebun ... si daca ma prinde in port .. k ma dau cu frana de mana pe gheatza ii zic k mi`a inghetzat de exemplu .. asta e un exemplu si incerc sa ii dau drumu .. ii zic k am venit cu femeia sa stam la un pahar de vb si a inghetzat frana de mana eshti nebun ... si ii zic daca vrea sa mi`o traga el ... :P .. frana de mana :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: |
8) 8) 8) 8) ce taree .. bine zis Psycho nu au ce sa iti faca ... iarna e iarna ..zapada .. gheata ... asta e mai aluneca si masina :)))) cand vrem noi 8) 8)
|
pai stiti voi \"iarna nu-i ca vara\" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning