Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

banzay 01-11-10 16:32

Re: Espero - Mica mea limuzina

Senzatia de barca dispare din amortizoare mai tari + arcuri mai tari, nicidecum de la taiat din arc. si atat de putin cum zici. E placebo :)

nt98adu 01-11-10 18:37

Daca ai taiat prea mult din arc, adica mai mult de 2 spire e normal sa nu mai ai senzatia de barca. Numai ca in max. 1 luna termini telescoapele si vei avea o suspensie praf. Macar baga pe tija telescopului inca un limitator fata de ce ai gasit. Asta ca sa nu lovesti supapa de jos din telescop.

Andutu TZH 01-11-10 18:56

Am taiat o spira din arc,si telescopul sa comprimat putin nu foarte mult,adica pot sa apas pe masina fara probleme,si din comprimarea talescopului rezulta o suspensie putin mai rigida,sunt constient de faptul ca o sa se duca mai repede telescoapele dar nu chiar intr-o luna pentru ca nu sunt genul care sa dau in gropi ba chiar plang cand dau intr-o groapa micuta;)

nt98adu 01-11-10 18:59

Este ideal cum ai procedat chiar daca puteai merge pe 1,5 spire cu pozitionare inversa a arcului in jamba sus. In cazul asta, telescoapele nu au nimic in afara de o cursa mai scurta;)

Andutu TZH 01-11-10 19:02

Sar putea sa fi taiat chiar o spira jumate numai stiu sigur oricum arcurile le-am pus cu partea taiata in jos;) sa schimbat mult masina si ca aspect si ca stabilitate,nu o mai suportam deloc asa ridicata de bot,acum imi este mai mare dragul sa ma uit la ea;)

B-99-SAA 02-11-10 15:24

Si nu vrei sa ne fie si noua drag sa ne uitam la ea.....? :lol: Niste poze si noi ceva... sa se bucure si noi cu tine :D

Andutu TZH 03-11-10 12:37

9 Attachment(s)
Uite si poze dar se vad cam prost

bobocu91 03-11-10 23:09

Bravo mai Alex! Parca e mai sexy asa... :lol:

Robert_MNW 04-11-10 12:22

Ti-am vazut masina de cateva ori prin oras! Arata frumos, iese in evidenta! Pune-i totusi folie pe luneta ca e neterminata asa!

iviTe 04-11-10 16:55

frumos asa bv arata f bine :peace:

ss_seby 09-11-10 18:38

Cand mai trec pe la tine pe la bloc si ai masina parcata , iti fac vreo 5-6 poze mai clare:D cel care a facut poze ii cam tremurau mainile! Oricum foarte frumoasa masina, balena mea sta in fata portii pe moarte:( ! Bafta in continuare

Greku`BWJ 09-11-10 19:00

Azi te blitzuii in centru,in aglomeratia aia...tu erai concentrat la trafic,pasagerul tau ma vazu cand dadui blitz :D

Hot_M@n 09-11-10 19:07

Salut andule
o suspensie ar face minuni :D
nu doar estetic ;)

electric_style 09-11-10 21:08

hai ca-mi place cum arata "visinica" ta...dar tot se observa diferenta de nuanta intre usa si aripa (dreapta)...eu ti-am zis dar tu nimic...batman batman !

Andutu TZH 09-11-10 21:32

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 3783165)
Bravo mai Alex! Parca e mai sexy asa... :lol:

Ms
Quote:

Ti-am vazut masina de cateva ori prin oras! Arata frumos, iese in evidenta! Pune-i totusi folie pe luneta ca e neterminata asa
Ms,folia crede-ma ca de un an zic ca ii pun dar nu am avut bani si cu prieteni nu prea a iesit bine
Quote:

frumos asa bv arata f bine
Ms,sa schimbat putin masina de la vizita pe am facut-o prin moldova noua,oricum si masina ta este foarte frumoasa;)
Quote:

Cand mai trec pe la tine pe la bloc si ai masina parcata , iti fac vreo 5-6 poze mai clare cel care a facut poze ii cam tremurau mainile! Oricum foarte frumoasa masina, balena mea sta in fata portii pe moarte ! Bafta in continuare
Da nu au iesit foarte bine,cand ma vezi data viitoare imi faci cu mana ca sa te dau o tura cu masina sa vezi cum merge
Quote:

Azi te blitzuii in centru,in aglomeratia aia...tu erai concentrat la trafic,pasagerul tau ma vazu cand dadui blitz
Stiu mia zis prietenul meu,imi pare rau ca nu te-am vazut dar ma cam grabeam si eram pe situatie sa ma strecor repede
Quote:

Salut andule
o suspensie ar face minuni
nu doar estetic
Stiu am avut masina cu suspensie sport,si am prieteni cu masini lasate,oricum sunt destul de multumit de ea in momentul asta poate la primavara dupa zapada o mai las pe burtica,felicitari pentru masina ta:D
Quote:

hai ca-mi place cum arata "visinica" ta...dar tot se observa diferenta de nuanta intre usa si aripa (dreapta)...eu ti-am zis dar tu nimic...batman batman !
Ms,iar in legatura cu usa asta este,romania i love you:???:

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning