![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Senzatia de barca dispare din amortizoare mai tari + arcuri mai tari, nicidecum de la taiat din arc. si atat de putin cum zici. E placebo :)
|
Daca ai taiat prea mult din arc, adica mai mult de 2 spire e normal sa nu mai ai senzatia de barca. Numai ca in max. 1 luna termini telescoapele si vei avea o suspensie praf. Macar baga pe tija telescopului inca un limitator fata de ce ai gasit. Asta ca sa nu lovesti supapa de jos din telescop.
|
Am taiat o spira din arc,si telescopul sa comprimat putin nu foarte mult,adica pot sa apas pe masina fara probleme,si din comprimarea talescopului rezulta o suspensie putin mai rigida,sunt constient de faptul ca o sa se duca mai repede telescoapele dar nu chiar intr-o luna pentru ca nu sunt genul care sa dau in gropi ba chiar plang cand dau intr-o groapa micuta;)
|
Este ideal cum ai procedat chiar daca puteai merge pe 1,5 spire cu pozitionare inversa a arcului in jamba sus. In cazul asta, telescoapele nu au nimic in afara de o cursa mai scurta;)
|
Sar putea sa fi taiat chiar o spira jumate numai stiu sigur oricum arcurile le-am pus cu partea taiata in jos;) sa schimbat mult masina si ca aspect si ca stabilitate,nu o mai suportam deloc asa ridicata de bot,acum imi este mai mare dragul sa ma uit la ea;)
|
Si nu vrei sa ne fie si noua drag sa ne uitam la ea.....? :lol: Niste poze si noi ceva... sa se bucure si noi cu tine :D
|
9 Attachment(s)
Uite si poze dar se vad cam prost
|
Bravo mai Alex! Parca e mai sexy asa... :lol:
|
Ti-am vazut masina de cateva ori prin oras! Arata frumos, iese in evidenta! Pune-i totusi folie pe luneta ca e neterminata asa!
|
frumos asa bv arata f bine :peace:
|
Cand mai trec pe la tine pe la bloc si ai masina parcata , iti fac vreo 5-6 poze mai clare:D cel care a facut poze ii cam tremurau mainile! Oricum foarte frumoasa masina, balena mea sta in fata portii pe moarte:( ! Bafta in continuare
|
Azi te blitzuii in centru,in aglomeratia aia...tu erai concentrat la trafic,pasagerul tau ma vazu cand dadui blitz :D
|
Salut andule
o suspensie ar face minuni :D nu doar estetic ;) |
hai ca-mi place cum arata "visinica" ta...dar tot se observa diferenta de nuanta intre usa si aripa (dreapta)...eu ti-am zis dar tu nimic...batman batman !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning