![]() |
Re: Prezentati-va!
4 Attachment(s)
arata bine pe alb, dar luck-ul e luat de la cei din ungaria, or aparut la un shou cu un g4 cu bot de bora si l-au numit bolf
|
pai asa sunt poreclite.
merci pt apreciere tzu |
elimina-i bandoul la bara fata:D arata super..oricum.. bafta
daca vrei unul..am eu daca iti trebuie |
Quote:
fixius, lookul e faza veche (golf 2 cu fata de jetta)...si oricum, in germania s-a impus prima data la golf 4...si acum nu avem ce spune, ca oricum orice faci copiezi... |
Quote:
|
un suc si o punga de napolitane joe:)))
|
lasa-mi idu tau in pm te rog
|
4 Attachment(s)
Salut, Ionut ma numesc,
mi se mai zice Neky sau Michiduta !!! Sunt madrul posesor al unui Rover 414 RT de 104 CP. Ma bucur sa ma aflu printre voi ! Attachment 1201953 Attachment 1201954 Attachment 1201957 Attachment 1201958 |
salutare
nume: octavian porecla: falky varsta: 28 ani ocupatie: curenti slabi masina: skoda octavia RS, tfsi |
salutari
nume: marius varsta: 25 ani ocupatie: bancher masina: vw golf 4 2004 |
salutari
nume: marius varsta: 25 ani ocupatie: bancher masina: vw golf 4 2004 |
bine ni v-ati alaturat baieti!
|
Daca nu sunt indiscret ce faci tu ca si bancher?
|
Quote:
ce fac ca si bancher? ... consider ca destul de multe...la actualul loc de munca ma ocup de administrarea,raportarea si monitorizarea creditelor persoanelor juridice, precum si a celor in observatie, si a celor neperformante...direct raspunzator de inteprinderea tuturor masurilor in vederea recuperarii debitelor restante pe cale amiabila....iar la ultimul loc de munca ,tot o banca,am ocupat functia de manager corporate,si eram direct raspunzator cu vanzarea produselor,in principal a facilitatilor de credit,precum si depozite,carduri,ibanking,precum si cu plasamentele pe pietele de capital adresate persoanelor juridice.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning