![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Da da, bun venit. Abia astept si eu sa vina vacanta de vara sa putem face ce vrem, cat vrem si sa vina si baietii de la Iasi.
|
multumesc
|
si eu multumesc....:D
|
sa nu cumva sa ma uitati si pe mine ..
|
:)))..vreau si eu vreau si eu;))
|
Quote:
|
ok , sper sa nu am treaba cu rahatu` asta de bac...daca-s liber stiti k voi fi prezent
|
prognoza meteo pentru urmatoarele 4-5 zile=>ninsoare:D sper sa deschida cat mai repede parcarea astia de la kaufland ca sa ne...invartim si noi pe acolo putin,la cumparaturi in mall:))
|
da parcarea e deschisa de mult.....se invart baietii acolo zi de zi....
ieri era unu cu scoala se invartea(bine ca nu stiu daca era elev sau instructor la volan =))) ) |
Am o surpriza pt vacanta de vara. ghici unde se tine King of Europe Drag?? :D
http://www.kingofeurope.net/2010/ind...d=15&Itemid=44 |
Quote:
Asa ca si chestie cine ar merge? ca daca merg mai multi,merg si eu:D |
da nu e vorba de permis....ca daca te strangi cate 4 persoane in masina deja banii sunt caca in tufe.....
eu am fost week-end-ul asta la bucuresti si am bagat motorina de 3 mil.....asa ca daca mai gasesc inca 3 persoane sa vina cate 80 de RON de caciula eu ma bag asa ca astept propuneri.... |
eu oricum vreau sa merg... sper sa nu ma retina nimic pe atunci... poate o sa fim cativa... sunt multi care vor sa mearga
|
pai eu ce zic....ca daca ne adunam mai multi nu e musai sa mearga fiecare cu masina lui nu?.....ar fi chiar stupid....
|
nu... ca nu cred ca isi permite cineva sa mearga singur in masina... noi deobicei mergeam cate 4 in masina...doar masinile care vor participa la KoE Drag vor merge fara pasageri asa ca nu au scaune:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning