![]() |
hehe ... asha sa faci :twisted:
|
aham m-am prins....fetele la volan...hahahahaha...fetele LA OALA !!!si LA MATURA!!! si in DREAPTA!!!barbatii la volan...parerea mea... :lol: exceptia nu schimba regula !!!
|
Barbatu e conducatorul !!!!!!!! :lol:
|
1 Attachment(s)
parerea mea :D
|
lol.....
|
lol theba
theba wtf
era prea bine cum era, aham ajung sa te cunosc.... o sa ignor tot ce zici de acum incolo SI SUNT TOTAL DE ACORD CU SFIGMO :P |
si apropo?
theba apropo care a fost prima ta masina? :)) daca vrei sa o luam asa
|
Merry fuckin' Xmas to everyone!!! 8) :wink:
|
junkie,chiar nu`i cazu` de lauda sau de comparatii.Nu m`am laudat veci k jtiu sa conduc,inca nu am experientza,wtf...am permisu` de o luna.In fine...incheiem discutzia asta...lasam p altii sa decida care p care...
Melo,doar nu te`ai acrit dragutzule? tu nu jtii de gluma? sau...de ce ma mir...am mai trecut o data prin asta cu tine,atunci cand am primit ignore p mess,pt o gluma nu prea reushita :D.Eu as zice sa lasam discutziile rautacioase deoparte...k doar e Craciunul! Apropos de asta...va doresc sarbatori fericite tuturor! |
:P
:peace: oK theba
|
MERRY XMAS, vb lu piry MERRY LINIE & all that shit... have fun!
|
Re:
Quote:
|
Nush ce pana mea tot vorbim aici...si mah...io nu m-ash lauda ca prima mea masina e o bicicleta de opel astra...si anywayz...legalizati gatitul...scoateti femeile de la volan...si dintre toti care vorbesc...cati au carnet sau au condus mult timp? :twisted: :D
|
absolut niciunu ... nici macar tu ca nimeni nu este aici care sa conduca de mai mult de 2 ani ....
si parerea mea ii ca opel astral nu-i bicicleta,nici macar dacia nu`i bicicleta... are motor .. suge benzina , te transporta .......... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning