![]() |
Re: Golf 1 - in progress
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De la un copil ca si tine care ma ameninta ca imi rupa gatul la intalnire si imi dai foc la masina nu am ce sa astept mai mult.
Ti-am scris frumos pe mess, stai linistit ca o sa-ti para rau. |
1 Attachment(s)
ehh nu mai pune si tu ziber tot la suflet ... ca nu esti primu amenintat :lol::lol::lol:
uite marty ce inseamna old-school.....si dupa cum vezi la golf 2 nu se bazeaza pe crom :) |
1 Attachment(s)
uite aici
OLDSCHOOL |
Quote:
|
nu e frumos ce`ai spus tu.... k rm`urile ar fi oribile.PT cunostinta ta generala BBS RM 012 au venit stock pe VW GOLF MK2 GTI 16v EDITION ONE, ma repet stock. daca nici jantele alea nu`s old school, iar nici 1.6 TD SB nu`i un motor impropriu spus rar, dar mai special, cu turbina racita pe apa, intercooler sus si etc, nseamna k nici unu nu mai e.Nu va critic pe niciunu acum, da inainte sa dam cu pietre ar trebui sa mai si gandim ce scriem, iar oldschool nu sta in casetofon...sau elemente ``unicat``
|
ca ai avut probleme si nu ai dat de permis - OK
ca nu iti place masina lui Norbi ... - OK ca nu iti place parerea lui - OK dar sa il ameninti, pe el sau pe oricare - JEG. Chiar urmaream cu placere topicul, mi'a parut rau ca ai incetinit proiecu si etc ... etc... dar cand incepi si ameninti ... deja esti Cocalarus Sapiens Sapiens... |
Quote:
|
Quote:
|
Am intrat peste marty pe mess sa-l intreb al cui este golful de la avatar. (pe yahiiuuu). Era un mk1, albastru, 8J fata, stergator DTM look si un albastru marin.
Il intreb al cui este masina? El : al meu. Si il intreb ca de ce nu a pus poza pe forum? Si imi zice ca are poze cu masina, fara jantele de 8J, fara stergatoare DTM etc. Si chiar in ziua respectiva a pus un tip de pe forum "poze spion", si vazand masina tot in stadiul ala, adica, table 13, suspensie HIGH, stergatoare stock, samd, am zis ca mai bine pune mana pe masina sa si faca ceva nu numai sa vorbeasca prostii. Apoi am fost luat la "intrebari", si am primit replica "Marty: ce am facut eu la golf tu no sa faci atatea in zece ani". Asa o fi, nici peste 10 ani no sa fac ceea ce ai realizat tu intr-un an de zile. Repet, la intalnirea nationala o sa avem o discutie noi doi intre 4 ochi. Spor cu golful. (Io am incheiat subiectul). |
Salut,
In primul rand, nu suntem frati, eventual neamuri indepartate dupa Adam si coasta lui :) ; in al doilea rand e un forum public in caz ca ai uitat, si la fel cum tu ai o parere, asa are oricine altcineva :). Eu nu ma cert cu tine, sa nu intelegi gresit. Din punctul meu de vedere subject closed. Quote:
|
Ce tiganie ma baieti. Auzi acolo amenintari si alte alea. Pentru ce pana la urma? Si ma marty, stii cum ii cu strugurii acri? Asa ii si cu jantele alea :D
|
dub maniack u ai auzit de photoshop?? nu te-ai uitat la nr sa vezi k este a mea....... logik k ma enervez...kand rimesc astfel de afirmatii...u nu te-ai supara?? si masina o sa o termin stai linistit sper sa ajung la intalnire k sa discutam cum vrei u intre 4 ochii.....si imi fac si freza de "john travolta" asa kum ai zis tu .. in fine gata daka vreti sa vorbim despre masini ok la altceva eu nu mai raspund
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning