![]() |
Re: Roman
Scuze pentru dublu post...
Uitati si aici cateva masini tari din Roman: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...n/page-58.html |
Eu s'ar putea sa fiu pe acolo prin Iasi duminica
|
Am şters întreg dialogul, a rămas lista pusă de scturoag, ca element interesant, vă rog să nu vă spălaţi rufele în public, e păcat.
|
4 Attachment(s)
Si cum a zis si Stefan, sa fac poze la masinile tari din Roman, zis si facut... din pacate am prins doar una.. dar e buna pentru inceput.
:arrow: |
Quote:
|
Ma scuzati ca ma bag si eu in seama dar se mai tine ceva la Roman? Ca nu vreau sa bat drumul degeaba pana acolo
|
Quote:
|
O sa vin cand sunt ceva evenimente. Astept sa anuntati cand se mai tine ceva. Numai bine
|
baieti nu mai ziceti nimic?nicio barfa mica?:))
|
Nimic... toata lumea e plecata... facultati ...etc... 2 masini is la modificat...
Poate de craciun o sa facem o intalnire mai mare... sa vorbim cu restu sa vedem daca au timp si sunt prin zona :D |
Eu sunt acasa,trebuia sa plec din tara dar raman deci PREZENT :D
|
Si ce faci ? te intalnesti singur in parcare la roman-voda ? :lol:
Stai asa sa venim toti acasa.. sa facem echipa skunketa :lol::lol: |
Pai ziceam sa vedem care si cum vine sa zica aici:) Din echipa skunketa numa noi i facem parte :))
|
Pai eu vin vineri acasa ... mai vine careva ?
Morf ? cu Herodot poate vorbesti tu vladutz... :D |
Am vorbit ieri cu el,si are un program aiurea de lucru si nu prea stiu cand vine,a zis ca s-ar putea sa vina saptamana viitoare da nu stiu exact cand trebuie sa ma sune. WRC asta mai traieste ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning