![]() |
si under the hood ce are ?!
|
nu se poate... exact celica asta am vazut-o vara asta in grecia, :lol: ce coincidenta. oricum faina masina, doar randu ala dublu de eleroane mi se pare cam cu scartz
|
1 Attachment(s)
Iaca reclama...
|
1 Attachment(s)
Uite si incalzirea in scaun:
|
1 Attachment(s)
mai akimoto ti-ai dat foc singur.nu sa gasit nici unul sa-ti scoata figurile din cap :?:
las ca ti le scot eu cand vin in tara. mai suparat cu sigla ta in care te pisi pe stema de bmw. aici am un 106gti cu care te-as face acolo oricum. cand vin acasa va fi bmw si atunci sa te vad la linie cu mine. :shock: de abia astept sa-mi inghiti fumul :D |
defapt, daca stau bine sa ma gandesc...a-r fii interesant
PS: am editat postu pt ca nu am reactionat cum trebuie, sorry :oops: |
Re:
Quote:
te asteptam cat de curand :? |
Re:
Quote:
veteranii ma stiu normal cand concuram in raliuri cred ca erai spectator. :( pe forum sunteti tari. ce vrei tu cand vin acolo vei avea:o linie,un interval daca ne incingem sau poate chiar iesim toti la o bere. |
ok man, eu n-am de unde sa stiu. e bine dak e asa cum zici tu.
|
bine iesim la o bere , da zi cand vii in tara ? si ce bmw ai ?
:?: |
Re:
Quote:
speram sa nu fie numai vorbe, ca de astia sunt plin si in Tm , nu numai in madeira. |
ai modificat postul corse si m-am ambalat degeaba.
ceilalti nu o sa inteleaga ce a fost adica de ce m-am umflat. mai puneti ceva poze din timisoara cu masini. |
Re:
Quote:
oricum acolo va fi bmw.seria3.nu stiu inca. |
Re:
Quote:
uite cand vin acasa va fi: 0722.776.778. aici 966644788 e numarul meu de acasa si de aici cred ca dau anul asta pe acasa.masina nu stiu ce va fi,depinde cat stau. daca stau putin poate nu imi cumpar acolo. a inca ceva.filmul cu mini ala galben ce la urma se ridica pe doua roti e de aici.nu am putut fi prezent la proba dar am poze de pe la alte adunari de aici. |
si tu de unde il cunosti pe akimoto ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning