![]() |
Re: 2 Faster More Show
Am spus ca iti ofer cort , curent si spatiu pentru Drift Taxi , pentru bani te descurci u . Cort ai primit , curent ti'am spus ca ori iei de la transformatorul care era la 3 m de tine , tu ai ales sa iei de la scena , cort ti'am adus in momentul in care a fost ok pista respectiva. Adica sa uscat , si asa am avut scandal din cauza ca te'am lasat in zona respectiva . Eu cred ca ne'am inteles destul de clar . Am mediatizat drift taxi cat de mult am putut , in media locala ,pe internet .
|
Quote:
|
Quote:
E o diferenta intre a te plange. Cand tu nu primesti de la maica`ta bani de inghetata sau sa scoti "gagicele" in oras, insisti. Aia numeste eu "a te plange". Omu` isi cere drepturile, care , la o adica`i apartin. Sau tu cunosti persoane care fac ceva fara bani ? Nu`ti mai da filmele de vedeta pe`aici. Ii avem pe`ai nostri, nu avem nevoie de agarici bagatori de seama. |
Quote:
|
:)) e hotarat TRX
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pacat ca dupa un asemenea eveniment lumea se cearta. Alte orase ravnesc la ele si din cauza autoritatilor locale nu se poate face nimic. Apreciati ce s-a facut in acest scop. De la Valcea Sorin SYD. http://sorinsyd-liniutebaiamare.blogspot.com/
|
Quote:
mersi mult ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta masina a fost anul acesta?
adica un fiesta de la cluj? |