![]() |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Cine doreste poate sa ia usile si gemurile pentru ca nu-s pentru masina mea :|
|
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Frumoasa sportiva..jantele gotti snt o splendoare..bafta frate :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cadouri placute si unele mai putin placute:sad:
|
las m k se rezolva toate....am ramas uimit frate ce zice lumea paci... :crazy:
|
la mai mare! bafta frate:)
|
Quote:
Sa lasam topicul masinii, iar daca intreb ceva pe el sa primesc si eu un raspuns, asta daca se poate si nu cer cumva prea mult. |
misto masina.aseara m-am uitat pe topicul tau si imi place cum ai facut-o.sper sa gasesti antifurturi ,daca nu gasesti pot sa caut eu in targ si ti le trimit prin posta.parca mi-as mai lua si eu o dacie.... :lol: . dacia este o masina cu potential destul de mare,pacat ca nu e apreciata cum trebuie.ma uitam la topicul cu dacii modificate,multe dintre ele zici ca sunt sorcove,facute in bataie de joc.in fine....bafta cu masina ;)
|
Multumesc.
|
3 Attachment(s)
noroc man... foarte tare proiectul... mai ales jantele vin impecabil bvo,cum a mai zis cineva mai sus sa le forjezi cu placere... acum ce vroiam s t intreb eu p tine ... volanul cum l`ai fixat acolo adik burucul ala fara sa schimbi tot sistemul ala de plasitc stock ... am si eu un volan cv in genu ca si sistem de prindere,vreu sa`l pun pe masina dar nu vreau sa demontez tot plasticu ala si sa`l inlocuiesc si am observat ca la tine a fost posibil? ma poti ajuta cu un sfat cv,sau ce anume trebuie sa`i pun sa`i fixez volanul cel nou .. uite niste poze si cu volanul:
|
Deci in locul in care am lipit sigla UAP, era "claxonul", eu neavand nevoie de el i-am scos arcul si astfel acea stema a venit la nivel cu restul....nu stiu cum sa iti zic, diametrul gaurii centrale a volanului a fost marita si din cele 3 gauri care le avea volanul, am pastrat una si am mai dat inca 5, pentru a putea prinde cele 6 suruburi ingropate.
|
Frumiasa masinatza;))..mai ales jantele de aliaj;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cine ma ajuta si pe mine cu niste sfaturi, cum as putea face pasajele spate ca in pozele de mai jos? Sau daca stiti un tinichigiu bun aproape de Alba! |
Incearca sa cauti pasaje de roti de la alte modele. Daca ai fi din imprejurimile Brasovului, te rezolvam eu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning