![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
22000 euro pe un e36 cu o galeata de chit pe el se merita categoric . Pentru banii aia trebuia sa puna o groaza de poze sa se vada modificarile. Numai avioane au unii in cap.
|
Nici eu nu as da 22000 pe ea dar oricum e ceva mai special, iar de functionalitate mai mult de optiunile originale de pe e36 nu cred ca are ceva de pe e60, inafara de motor....
|
chiar e ciudata,dar nu urata!cu o bara de m packet pe fata,cred ca ar fi si mai ok.e ceva ce nu vezi pe toate drumurile.si nu e neaparat nevoie sa fi folosit mult chit,daca a avut un tinichigiu bun!eu personal stiu pe cineva care ar fi in stare de asa ceva,fara a folosi prea mult chit
|
stiu masina de cand era in germania.personal,m-i se pare o porcarie bn realizata.de banii aia chiar iti ei un M5 ok.
|
Vrea 20k pe 2 poze ... :)))))) ,evident,pentru cunoscatori,mai multe detalii la numarul afisat...
|
Si mie mi se pare ca e lucrat ok, farurile vin bine, dar stopurile sunt cam mari pentru caroseria asta.
Eu am alta curiozitate: Cum a ajuns el la anul ala de fabricatie? :rolleyes2 |
Eu unu n-as avea curaj sa ma urc in bomba aia pe roti.La primul impact cu alta masina cred ca de dezintegreaza.
|
Sau poate se dezintegreaza de la vant la 120 km/h. :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Sunt o gramada de cazaturi de ursi cu motoare mari din care mai ai un pic si cazi si nu va mai e frica sa va urcati in ei. :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In starea originala si fara evenimente la activ masina e cat de cat inchegata,nu poti sa spui acelasi lucru despre o masina sudata si umpluta de kit. Poti sa o faci tare ca un tanc,masina nu o sa aibe nimic,dar in tine se zdruncina si plamanii. Cat despre desteptu astalalt,treci inapoi la scutere. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning