![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Quote:
acum kre e problema k ne place "carnea frageda"????huh???:D :D :D |
Quote:
atat imi trebuia...ca as fi vizat...:lol: |
:pistoles:doamne fereste sa fii chiar tu vizat.....
|
mai mari de 1 milion de ori
|
raspuns hotarit..nu gluma!!!:D banuiesc k nu din povestile lu' ispirescu ai dedus asta....;)
|
Quote:
|
18 si 22 de ani....nici nu ma asteptam la alt raspuns =))=))=))
|
da..... =)) clar!!!
luati-va mai mari ca voi cu 10 ani, nu vreti...?? poate va cresc.. ;)) |
Quote:
......daca ne cresc..bine.. de ce .nu :-P si mai stiu si ce vor..:D , |
...magos,stai tu linistita,k tre sa aiba ceva in cap baiatul ala d 22 d ani kre agata o femeie cu 10 ani mai mare ;) astea nu se intimpla asa...din greseala!!!
apoi,va zic sincer,k eu una sunt deja demult scarbita d barbatii 35+ ...ei respect doar banul,si al kre are mai multi bani decit ei,nimik altceva!Barbatul 35+ STIE ce tre sa ii deie unei femei..dar a uitat demult s-o simta...in skimb relatia cu un barbat ~25 e :shock: ptr k ai posibilitatea k sa te aprecieze ptr felul in kre te comporti cu el... oricum,eu zic k e o greseala sa crezi k barbatii cauta calea mai usoara cind se imbirliga cu o femeie mai mare!e k si cum ai incepe scoala direct din liceu ;) dar cert este insa,k vezi din ce in ce mai des astfel d cazuri..si nu e vorba d faptul k femeia intretine barbatul!!! |
nu uitati si de cazurile femeilor disperate si frustrate care sar pe primul pusti care-i da atentie si cand vor sa se desparta se sinucide =)) (ea nu el...:D)
sunt si cazuri...cunosc cel putin 1 |
e pacat ca se ajunge la asa ceva.... :-<
|
dap.. ai dreptate bea69..
acel baiat de 22-23 de ani..chiar are ceva in cap daca este cu o fata cu 10 ani..mai mare.ca din greseala nu se intampla.. si apoi sa se inteleaga.. chiar se vor intelege.. ca pustanu... o respecta pe ea.... nu banu.. sa faca mai mult decat X, ca ala..de 35 de ani..;) |
Quote:
|
hahahahaha.....lasa ca te faci tu mare :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning