![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
ca sa organizezi evenimente indiferent daca eshti asociatie sportiva sau nu.. tot trebe sa faci niste contracte iar contrcatele alea inseamna bani... ca sa organizezi un eveniment iti trebe sponsori.. etc etc.. iar la loiesti prea curand nu se vor organiza asa ceva.. acum toata lumea vrea ceva toata lumea sare`n sus.. red zone ar fi trebuit sa fie clubu nostru sa fim noi.. indiferent de ce masini avem sau vom avea indiferent daca avem bani sal sustinem poate ca azi avem si maine nu avem.. etc etc..
|
Droopy se pare ca a prins idea si stie foarte bine despre ce e vorba. Eu si cu el stim foarte bine cat ne-am zbatut in 2008 sa facem un eveniment la Ploiesti.
Nu se bate din palme. RED ZONE Motorsport Ploiesti reprezinta baietii din Ploiesti care sunt pasionati de masini si tuning in general. Adica un club exclusivist. Daca azi pleaca din club 3 oameni si maine 7, noi mergem in continuare cu cei care inteleg aceasta idee. Cat despre acte, le vom face in momentul in care vom crede noi ca este cazul sa le facem! |
1. era bun inceputul cand s-a stabilit ceva si cum se va face dar pe parcurs s-a pierdut..
2. dc a-ti scos posturile de azi? 3. pana ieri nu era agitatia asta...ce asa deodata???ce a-ti luat asa foc? |
ne certam de parca am imparti premiul cel mare la loto!!! :)
|
Ne certam ca prostii.
Pai n-o sa munceasca ele toata viata? Asta e din B.D. Adi, maine cum am timp, trec pe la garaj sa stam de vorba. Nu e vorba de certuri. Sunt pur si simplu contraziceri. Bafta! |
adi inca astept un raspuns de la tine la cele doua intrebari ale mele.
esti singurul gica contra de aici,justifica te rog de ce insisti atat sa facem actele si cu ce va schimba asta implicarea ta[in cazul de fata] in activitatile clubului multumesc;) |
pt ca la inceput de tot chiar de asta a fost vorba si anume ca vom face totul legal cu acte.iar in legatura cu implicarea mi se pare normal sa fie in momentul in care platesti o cotizatie si sustii clubul.nu are rost sa iei bani de la membri daca nu existi legal ci doar asa o joaca de-a abtipildurile....
|
si cand zic implicare nu ma refer doar la o amarata de cotizatie....
|
intrebarile erau astea:
-de ce acte urgent? -cu ce schimba actele implicarea in activitatile clubului ,adica prezenta la evenimente?[referitor strict la tine] de ce ocolesti raspunsul? daca am avea acte ai fi mai prezent la evenimente? |
ba taz dar dece te referi doar la adi cand e vb dee prezenta sau de a face ceva activitati referate in plm la toti care sau inscris in club au plm stikar pe mas si nici macar nu vin sa salut cand ne vad nu mai zic in plm altcvea,sper ca ai inteles la ce ma refer.ms mult si as vrea sa vi cu o idee,nu de alta dar sa nu ramana in aer ca celelalte
|
Quote:
a nu se intelege ca am ceva cu adi,vreau doar sa inteleg de ce... nae,idei sunt multe,nu se vor mai face publice din anumite motive.....m-am saturat sa fiu luat la misto aiurea cand incerc sa fac ceva impreuna cu donu... facem ce ne-am propus,inca odata precizez,acte or sa iasa in viitorul apropiat,dar nu ne mai presati frate aiurea. imi bag poola maine ma duc dau 500 e fac actele si sunt tare curios cu ce schimba asta ceva!!!! ma intelege cineva sau vb chineza?PTR CE ACTE ACUM,IMEDIAT? CU CE SCHIMBA ASTA IMPLICAREA TUTUROR MEMBRILOR CARE NU VIN LA EVENIMENTE? LE BAG PE GAT CA AM ACTE SI II OBLIG SAU CUM? din toate cluburile prezente la evenimente cred ca doar max 5 la suta sunt constituite legal.actul e fix poola daca nu suntem unitzi si oameni in primul rand. mi-am propus sa nu ma mai enervez dar se pare ca nu reusesc... vom continua ce am hotarat eu si donu si ne vom tine de cv,indiferent daca vreti voi sau nu sau indiferent daca ne luati la misto.... parca am fi dusmani,sa mor daca mai inteleg ceva. frate nu imi place ceva nu ma bag.nu va place clubul nu va bagati.e simplu.daca nu avetzi ceva constructiv de spus mai bine haideti sa nu ne mai certam aiurea si sa ne vedem fiecare de treburile lui. merci |
acte pt ca asa s-a hotarat de la inceput din cate imi aduc aminte....voi a-ti dat inapoi
si cu implicarea....asta lasa de dorit la multi altii dintre membrii |
Quote:
CU CE VA SCHIMBA UN ACT PREZENTA TA LA EVENIMENTE? te vei simti moral obligat sa vii sau cum? ma repet,in primul rand trebuie sa fim oameni si sa fim uniti,un *** de act nu ne va face nici oameni si nici uniti.putem sa ne facem cunoscuti la evenimente si fara acte;) nu o sa ne intrebe nimeni la 402 m dupa castigarea grupei''ma avetzi acte ca altfel nu va dau locul 1''? e mult mai usor sa stam si sa aruncam cu rahat in incercarea unora de a face ceva decat sa ne implicam.... urat ....si pacat....cica mai suntem si prieteni:( |
m-am agitat suficient la inceput si am fost luat la misto de unii care nu au nici o treaba cu clubul asta(membri si non membri).m-am simtit dezamagit prin faptul ca ati dat inapoi.faci clubul sa mearga? chiar te rog....renunt acum si mai vorbim cand va exista.
pana atunci ramanem prieteni si sa ne distram cu ale noastre "legale" de seara...:) |
e mult mai bine asa.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning