![]() |
suna bine ce aud aici :) !!! facem un CD DISPLAY !!!
ps. LA MARE |
Re: Intalniri
he heeee
propunere (mi s-a suflat dar o consider excelenta) ce ati zice d o adunare crazy drivers la bacau, asa k p vremuri?:D |
de ce nu? te asteptam cu mai multe detalii si venim pe capul tau :)
|
Re: Crazy Drivers la MARE!!!
Quote:
garrett_xb este id ul meu |
Pai eu propun urmatoarele. Sambata asta sa ne intalnim cei din Suceava pentru a vedea ce putem sa facem si cine merge si sa vedem si o data cand ar putea mai multa lume sa vina.
|
Eu is in Iasi .....sorry baietzii dar nu pot ajunge ...sunt paici cu treburi de faculta ....dar saapt viitoare sunt liber
|
Saptamana viitoare e OK, dupa ce scap de nebunia de la serviciu...
|
Eu am mai vb la Ct cu cineva ....si sper sa mai vb poate rez ceva cu cazarea....eu cred k merg la Mare dar dupa 25 sau aja ceva ....k am examene atunci .....dar dak merem........merem toti odata ...nu cu taraita ...si idea cu cortu nu e rea .....
|
eu sunt in iasi pana sambata cel tarziu duminica asa ca sunt deschis la propuneri si vin cu placere la bacau..
|
Sper sa intre si restul. Mai ales ca acum s-a terminat cu bacul si santeti mai liberi.
|
pai spuneti si mie ca vin si yo si asa ca am nistre treaba prin bacau tre sa ma mai intl cu cineva!
|
Trebuie doar sa urmaresti acest topic. Aici se vor posta toate detaliile.
|
eu merg si saptamana asta si sapt viitoare si peste 2 saptamani asa k...
puteti sa va bazati pe mine :D |
eu as propune s-o facem intr-o duminica, e mai mult timp decat sambata pt toata lumea....
|
suceava saluta aceasta idee, sau cel putin eu...
Ptr mine e bine si sambatadupa-amiaza si duminica, hotarati-va si ne vedem... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning