Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: ex Opel Kadett Sedan, actual Opel Astra F C20LET - DJ 13 MAZ (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/116522-masina-mea-ex-opel-kadett-sedan-actual-opel-astra-c20let-dj-13-maz.html)

negoitacata 15-11-10 20:34

Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan C20LET - DJ 06 MAZ

Felicitari pentru Pitesti...trage bine masina ta...Pacat ca nu a iesit cum trebuia..si u esti un baiat super oki;)

Sultanu 16-11-10 20:09

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 3815294)
Felicitari pentru Pitesti...trage bine masina ta...Pacat ca nu a iesit cum trebuia..si u esti un baiat super oki;)

ms mult....si tu esti ok

Deci.......liniute Pitesti ....bla bla bla...nu comentez nimic despre organizare mie unu mi-a placut...Locul 3 la grupa D iar ma batut kiki cu toate ca am venit cu un soft de faza 3.5(EDS)..si sincer in afara de treabta 2 sunt mai multumit de softu meu de faza 2(habar nam firma) care trage mult mai bine in conditii de curse..

Multumiri din nou FreakTuning,Flavius e alaturi de mine tot timpul,
Multumesc Precaris ITP DJ057,Danut mi-a oferit ajutorul de care aveam cel mai mult nevoie si va asteptam pt itp si verificari de tahograf in craiova :)
Multumesc Andrei Racing-Nick Pitesti care a fost acolo cu mine si mi-a dat o mana de ajutor si in acelasi timp companie
Si nu in ultimul rand multumesc prietenei mele pt faptul ca a insistat sa venim la Pitesti eu nefiind asa entuziasmat cand am aflat de cursa :)

Rog pe cei care au filme si poze sa le posteze aici

Am reusit sa gasesc si eu ceva:

https://www.youtube.com/watch?v=OlQj7IbJkS0

https://www.youtube.com/watch?v=OlQj7IbJkS0

https://www.youtube.com/watch?v=rsi_R17PlDQ

Esperache 17-11-10 09:28

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3818138)
Locul 3 la grupa D iar ma batut kiki cu toate ca am venit cu un soft de faza 3.5(EDS)..si sincer in afara de treabta 2 sunt mai multumit de softu meu de faza 2(habar nam firma) care trage mult mai bine in conditii de curse..

Deci nu sunt eu nebun ... soft-urile facute prin posta de catre EDS au devenit doar niste embleme comerciale cu mare succes la publicul cu pretentii "tunabile" ... insa eficacitate ... pauza ...pacat !

Bafta Sultane in continuare !

Mondeo 17-11-10 13:11

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3818138)
...cu un soft de faza 3.5(EDS)..si sincer in afara de treabta 2 sunt mai multumit de softu meu de faza 2(habar nam firma)

pt chipul eds phase 3.5 ai factura? (poate e un fake de pe ebay de 20e)

Esperache 17-11-10 14:56

Quote:

Originally Posted by Mondeo (Post 3819956)
pt chipul eds phase 3.5 ai factura? (poate e un fake de pe ebay de 20e)

Eu am, si pot sa confirm ca nu e OK.

Sultanu 17-11-10 17:59

si asta pe care lam incercat eu e original...a venit la pachet cu intercooleru si tubulatura....are inclusiv boost controleru digital...deci nu se poate pune in discutie ca e vorba de o facatura....cred ca o sa fac direct pasu la faza 4 sau 5 si presiune mica dar deocamdata raman pe softu meu ca e senzational eventual caut unu direct in Anglia sau Irlanda de unde am banuiala ca e si actualu soft pe care il am

GTA 17-11-10 18:08

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3820665)
si asta pe care lam incercat eu e original...a venit la pachet cu intercooleru si tubulatura....are inclusiv boost controleru digital...deci nu se poate pune in discutie ca e vorba de o facatura....cred ca o sa fac direct pasu la faza 4 sau 5 si presiune mica dar deocamdata raman pe softu meu ca e senzational eventual caut unu direct in Anglia sau Irlanda de unde am banuiala ca e si actualu soft pe care il am

Daca vrei sa experimentezi am si eu doua seturi de softuri pentru LET...unul custom care mi-a scos 281cp la 0.9 presiune constant...si unul EDS ph4 neprobat ...

Mondeo 17-11-10 18:14

daca softul e bun, dovedeste partea hardware care nu rezista sau nu face fata la 3.5

Sultanu 17-11-10 18:17

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 3820697)
Daca vrei sa experimentezi am si eu doua seturi de softuri pentru LET...unul custom care mi-a scos 281cp la 0.9 presiune constant...si unul EDS ph4 neprobat ...

daca inca il mai ai pe ala de faza 4 poate ne combinam fac si eu o proba tu un pret ,dar intrebarea mea e nu trebuie schimbat si map senzoru??? ca sincer nu stiu daca al meu e schimbat sau nu...nu mi-a dat prin cap sa ma uit cand am desfacut prima data calculatoru

GTA 17-11-10 18:26

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3820720)
daca inca il mai ai pe ala de faza 4 poate ne combinam fac si eu o proba tu un pret ,dar intrebarea mea e nu trebuie schimbat si map senzoru??? ca sincer nu stiu daca al meu e schimbat sau nu...nu mi-a dat prin cap sa ma uit cand am desfacut prima data calculatoru

Cu siguranta ai nevoie de MAP min 2Bar...daca nu ma insel ph4 lucreaza cu 1,6 presiune constanta...

Esperache 18-11-10 09:10

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3820720)

Ce turbina folosesti in prezent ?

Sultanu 18-11-10 12:33

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3822262)
Ce turbina folosesti in prezent ?

stok.............

Mondeo 18-11-10 13:10

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3822687)
stok.............

ACHTUNG
Der Betrieb der PHASE 3.5 ist ausschließlich mit einem KKK-K26_Turboumbau oder KKK-K29_turboumbau möglich!

Sultanu 18-11-10 13:46

Quote:

Originally Posted by Mondeo (Post 3822754)
ACHTUNG
Der Betrieb der PHASE 3.5 ist ausschließlich mit einem KKK-K26_Turboumbau oder KKK-K29_turboumbau möglich!

da stiam si asta.............dar totusi esperache a mierlit motoru cu gt28

Mondeo 18-11-10 15:01

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3822811)
da stiam si asta.............dar totusi esperache a mierlit motoru cu gt28

offtopic: gt28 iti ofera aer, nu putere; daca nu ai si benzina, iti ofera piese ;)

e ca si cum ai cumpara un pc pe bucati (hardware separat si soft separat): pentium 3 si windows 7
in cazul masinilor modificate este indicata alegerea unui produs finit(hard+soft) in schimbul unei garantii a puterii si fiabilitatii.

All times are GMT +2. The time now is 22:01.

- Copyright 2026 4Tuning