![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan C20LET - DJ 06 MAZ
Felicitari pentru Pitesti...trage bine masina ta...Pacat ca nu a iesit cum trebuia..si u esti un baiat super oki;)
|
Quote:
Deci.......liniute Pitesti ....bla bla bla...nu comentez nimic despre organizare mie unu mi-a placut...Locul 3 la grupa D iar ma batut kiki cu toate ca am venit cu un soft de faza 3.5(EDS)..si sincer in afara de treabta 2 sunt mai multumit de softu meu de faza 2(habar nam firma) care trage mult mai bine in conditii de curse.. Multumiri din nou FreakTuning,Flavius e alaturi de mine tot timpul, Multumesc Precaris ITP DJ057,Danut mi-a oferit ajutorul de care aveam cel mai mult nevoie si va asteptam pt itp si verificari de tahograf in craiova :) Multumesc Andrei Racing-Nick Pitesti care a fost acolo cu mine si mi-a dat o mana de ajutor si in acelasi timp companie Si nu in ultimul rand multumesc prietenei mele pt faptul ca a insistat sa venim la Pitesti eu nefiind asa entuziasmat cand am aflat de cursa :) Rog pe cei care au filme si poze sa le posteze aici Am reusit sa gasesc si eu ceva: https://www.youtube.com/watch?v=OlQj7IbJkS0 https://www.youtube.com/watch?v=OlQj7IbJkS0 https://www.youtube.com/watch?v=rsi_R17PlDQ |
Quote:
Bafta Sultane in continuare ! |
Quote:
|
Quote:
|
si asta pe care lam incercat eu e original...a venit la pachet cu intercooleru si tubulatura....are inclusiv boost controleru digital...deci nu se poate pune in discutie ca e vorba de o facatura....cred ca o sa fac direct pasu la faza 4 sau 5 si presiune mica dar deocamdata raman pe softu meu ca e senzational eventual caut unu direct in Anglia sau Irlanda de unde am banuiala ca e si actualu soft pe care il am
|
Quote:
|
daca softul e bun, dovedeste partea hardware care nu rezista sau nu face fata la 3.5
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Der Betrieb der PHASE 3.5 ist ausschließlich mit einem KKK-K26_Turboumbau oder KKK-K29_turboumbau möglich! |
Quote:
|
Quote:
e ca si cum ai cumpara un pc pe bucati (hardware separat si soft separat): pentium 3 si windows 7 in cazul masinilor modificate este indicata alegerea unui produs finit(hard+soft) in schimbul unei garantii a puterii si fiabilitatii. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning