![]() |
Re: Nissan S13 - drift project
Mai ai spus ca te prezinti cu ceva poze si filmari :???:
Era cazu :X dupa ore lungi de munca si sacrifici sa fie pregatite pentru distractie ! |
Felicitari Mate sper sa te vedem sambata si dum pe dealatu:>
|
Nu am avut cand sa filmez, bag un film dupa ce ii fac si suspensia si diferentialul k sa fie treaba treaba
|
Quote:
|
Mai bag si tu o poza cu ce ai mai facut....ca de vorba....suntem satui :P:P:P
|
hai k ii trag astazi cand ajung de la birou niste poze :)
|
Asteptam pozele:-).
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Nu am avut timp si a fost si urat afara, uite acum am ajuns acasa si am iesit sa fac poze
Front Mount Intercooler 2,5 inch tubulatura 3 inch evacuarea, finala cu intrare 3 inch si iesire 4 , suporti powerflex si cam atat momentan urmeaza sa vina scaunul, sa-i pun un electroventilator, suspensia si sa o mai incheg :)) |
Felicitari pentru munca depusa si in special pentru rabdarea de care ai dat dovada! Asteptam daca se poate, si un filmulet, sa auzim ce are de zis:D.
|
Deci sa inteleg ca de fapt ti-ai dorit un CLS dar.........nu ai avut bani decat de s13???
|
Felicitari arata bne si mult bafta in continoare
cam c putere scoate CP ai idee? |
Felicitari,hai ca nu mai ai mult.
Bafta in continuare. |
cam era cazul mosu` sa scoti si tu batranica din hibernare ;)
|
Multumesc baieti pentru urari, dupa ce o pun la punct si cu rulmentul cardanului care este cel mai deranajant, suspensie si alte detalii o voi duce la Excelesis sa vedem ce putere dezvolta de curiozitate si sa stim de unde plecam :D
P.S aseara am dat jos amortizoarele spate iar azi KNS ar trebui sa ajunga cu ele la intarit si la taiat din arcuri pentru ca pe spate nu aveam arcuri sport si nici nu am gasit |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning