![]() |
Re: BV 02 RHD
spatele il latesti la fel ?
|
eu zic ca asa ar trebuii....daca nu le face la fel...va da ca dracu....
|
Quote:
|
Quote:
|
krf-ule...masina se pretinde a fii de rally.....masinile vechi de rally ....exact asa de nesimtite erau :D
|
mie imi plac cum au iesit mai trebe sa aduc masina acasa si sa il contactez pe mesersmith sa ne jucam cu fibra pe aripi vedem ce va fii incontinuare
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
da andrei o sa ma joc cu alte pasaje pe spate cat de curand dar vreau sa ma documentez sa vad vechiile dacii de raliu cum au pasajele mi-ar prinde bine un vt la masina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:twisted:Cam extreme, da vezi daca iti place ... maine fac altele gen daciile de raliu .. :rolleyes2
|
prima arata super mistooo si cred ca ceva in genu o sa fie ms fain
|
1 Attachment(s)
Da, dar nu este complet VT-ul.
Trebuie o fantă de aer şi la începutul evazării pentru a da sens acelei scobituri de la spate. Nu este o treabă de design ci una tehnologică. Astfel, la viteze mai mari vei avea o stabilitate mai mare, aerul care trece pe acolo te va "lipi" mai bine de asfalt. |
Quote:
Stiu, dar cu acel unghi al pozei nu imi placea cum arata, asa ca l-am lasat fara ... :D |
Quote:
Masina nu merge pe circuit...la viteze de peste 160km/h ca sa isi aiva rostu la toate...zicea cineva mai sus incearca sa adopte un still.un stil frumos si unic ce nu il vezi pe strada zi de zi..!intelegi nu e mai mult tehnic e mai mult de infatisare sau cum naiba sa zic:):P |
2 Attachment(s)
incearca ceva asemanator...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning