![]() |
re: MK3 - G E K
O mica schimbare care o sa se simta :D, la confort8).Sunt scaunde de GTI ?
|
sincer habar nu am ce motor avea masina de pe care le-am luat, probabil era vreun gt :???:
la confort sunt de n ori mai bune decat celelalte cel putin prin oras, abia astept acum sa fac un drum lung cu ele sa vad cum e in ele. |
2 Attachment(s)
Uite pozele , singurele, care le am cu arcurile pe masina. Nu bagati in seama anuntul ca nu mai este de vanzare :)
|
5 Attachment(s)
intre timp
scoase ramele de la numere sters conturul negru al numerelor o cotiera ( va fi neagra in curand, am gasit numai gri si e cam singura care se potriveste la schimbatorul meu scurtat) ps: arcuri din ce vad eu coboara la fel ca ale mele, daca ai avea o poza din lateral ar fi genial |
ai facut ceva la stopuri? la mine semnalizarea e portocalie
|
nu am facut nimic, asa sunt ele :-??
|
Din lateral nu am din pacate poze ... dar arcurile lasa destul de mult...
|
cat de frumoasa e...:shock:
|
ms stefi, dar mai e de lucru pana sa fie cu adevarat frumoasa!
pana una alta, azi am dat o raita prin dezmembrari, rezultatul; nuca de schimbator de passat, tetiere pt spate, 4 boxe oem de "mergedes" |
Quote:
|
simplu, dau gaura in husele banchetei, pt ca pe sub husa aia are gauri pt tetiere :D momentan mi-e mila de bancheta sa o gauresc :)) dar pana diseara o fac eu.
|
Tuningul inseamna sacrificii :)).Te descurci tu, dar...de ce ai nevoie de tetiere pentru bancheta ?
|
eu am dat jos fetele de pe bancheta.. si era doar burete.. suporti de tetiere n-am vazut sa fie.. dar na.. poate la tine e altfel :D bafta :P
|
o sa iti fie greu pana te obisnuiesti cu ele, ce mai injuram eu cand am luat masina. acuma am vazut ca e un lucru cautat de foarte multi. Sa le stapanesti sanatos andrei
|
Quote:
Quote:
Quote:
moment istoric azi!!!!! s-a dat kilometrajul peste cap :D am facut 300.000 de km si bum 0. acum pot sa zic usor ca am facut primul km cu masina asta :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning