![]() |
Re: BH 04 ARO
Foarte dragute masinile si Aro si cabrioletul sunt curios sal vad cum a iesit:D
|
vrem poze cu al tau !!!!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
la concursul asta am referit
|
Felicitari pt amandoua!Pe 16 o vizita in Buc cu ARO?
|
Sal Domy ... e magnific urs-ul tau....felicitari..ai cel mai tare urs ca aspect...Hai sa-ti zic un secret...pasiunea si munca ta depusa in e30 m-a facut sa-mi cumpar si eu unu..mi-ai transmis virtual pasiunea..serios..si acum iata ca am si eu asa ceva...multa bafta..poate imi dai un pm cu idu tau sa mai tinem legatura
|
hai la oradea pe 24 este show mare pe aeroport!!!;)
|
DOMY_m3 nai fosst la oradea anu' asta ashai??? am vazut ceva poze cu mashina ta d anu trecut sh as fi vrut sa o vad sh reala. pacat k nai fost!
|
hai akuma pe 24 sa-l vezi live!!!;)
|
nici nu ma gandesc sa lipsesc. deja am vb d drum. anu asta a fost penal la oradea... dak nu era vremea aia oribila era ceva dar asha pe la 4 a plect toata lumea. naspa d tot.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
are o tenta asa de Capri....fara bara fatza:D
|
dar ce so intamplat cu bara fata ? ca am vazut`o acuma seara cand am trecut pe langa locu unde ii parkata tot timpu si am facut si 2 poze fara bara
|
am citit si eu in sfarsit toate cele 35 de pagini, defapt 34, ca ultima nu se pune, am crezut ca nu mai termin azi :) am luat tot ce se poate lua, am tras concluzia ca e cel mai tare URS din LUME, nu numai din romania!!! e superba masina, imi pare rau pt prima masina care ai avut-o, dar vad ca ai bagat mult suflet si bani in asta care o ai acum, si banuiesc ca si in cealalta :-P Tine-o tot asa, ca faci bine, si te rog, pt mine, si pt toti care au postat aici... SA AI MARE GRIJA DE MASINA ASTA! ;)
|
4 Attachment(s)
Poze de la show :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning