Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   ACCELERATE PROJECT (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/109118-accelerate-project.html)

FoX_BvStreetracing 07-08-09 16:53

Re: ACCELERATE PROJECT

Ideea e sa facem niste iesiri de club. Nu e neaparat de fiecare data sa ne intalnim sa stam intr-o parcare. Daca e evenimentu cu avioane sambata...e o ocazie sa mai facem si altceva. Si mai pe seara, daca e, iesim in grup la un ''gratar''. De aceasta data am altceva in cap, sa vedem daca se concretizeaza ideea. In cazul in care da, o sa fie instiintata lumea prin sms. ;-)

ShuShu 07-08-09 16:57

Quote:

Originally Posted by FoX_BvStreetracing (Post 2541548)
Ideea e sa facem niste iesiri de club. Nu e neaparat de fiecare data sa ne intalnim sa stam intr-o parcare. Daca e evenimentu cu avioane sambata...e o ocazie sa mai facem si altceva. Si mai pe seara, daca e, iesim in grup la un ''gratar''. De aceasta data am altceva in cap, sa vedem daca se concretizeaza ideea. In cazul in care da, o sa fie instiintata lumea prin sms. ;-)

Oki,astept sa vad ce hotariti.Cici da-mi un pm cu nr tau de tel pls.

Sonny 10-08-09 20:47

Draga membru accelerate club cu golf 3 negru.. nu-i frumos sa mergi cu faza lunga ziua ca deranjeaza si aia... Mi-am dat seama de data trecuta cand am trecut prin rasnov si m-ai orbit ca ai bixenon...

Mersi ;)

db_freak 10-08-09 20:48

hehehe lasa ca il pedepsesc ... :D
obicei prost ...

Sonny 10-08-09 20:54

P.S. Sunt ala cu Astra G break FFH care s-a suit pe contrasens cu faza lunga pe tine.

danielS777 11-08-09 07:30

:arrow:

drept urmare
: multa lume, putini oameni.

PS: Salutari de la Cluj, fete faine pe aci.

danuuuutz 13-08-09 00:07

20 Attachment(s)
ceva poze de la mare de la c8ilu

FoX_BvStreetracing 13-08-09 09:18

Merci fiule ;-) Acum trebuie sa urcam si pozele de la VTM Campulung, competitie care a avut loc in acelasi timp in care o parte din noi am fost plecati la mare pt a lua parte la evenimentul Champions of Tuning!

danuuuutz 13-08-09 14:22

dar pe site?? nu le pune nimeni??

catalin_31 14-08-09 12:23

3 Attachment(s)
Salut!

Se vind jante OZ 15" 4*100 incaltate cu gume Hankook Optimo K406 (185x55 R15)
Pret: 280 Euro negociabil

Se pot vinde si separat doar jantele.

Cata
0742/083.005
0766/703.134

db_freak 15-08-09 00:52

o sa fac articolul , sper ca maine , chiar nu am avut timp , dar o sa fie ...

FoX_BvStreetracing 17-08-09 16:14

Dragi Acceleristi!

Va anunt ca in acest sfarsit de saptamana are loc o intalnire generala a clubului ACCELERATE. Va promitem un ''gratar'' ;-) Detalii o sa primeasca fiecare membru al clubului prin sms, in ceea ce priveste ziua, locatia si ora.

Va multumesc CCY

Hellix 17-08-09 21:56

TIBI tata intrr-o zi o sa-ti sara rotile...:)) ori o sa decolezi....ai trecut saptamana trecuta pe langa mine la intersectia cu grivitei de paraca aveai aripi..:))

PS.....salve lume am si eu net acuma

scz de off topic

FoX_BvStreetracing 18-08-09 08:52

Copile. Dedicatie cu +m si pt tine, nu te-am pus eu sa pleci in tari straine :-)) Si nu e frumos sa vb asha cu tatal tau! Facem si cand vi tu stai relax.

Va rog. La intalnire o sa se stranga si cotizatia, respectiv pe ultimele 3 luni in care nimeni nu a mai dat.

Va multumesc CCY

db_freak 19-08-09 00:01

am terminat si articolul de la emma , scuze ca a durat atat de mult dar am avut treaba cat cuprinde si nu am avut timp
www.accelerateclub.ro/emma_mangalia.html

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning