![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
|
3 Attachment(s)
semnalele vor ramane pentru ca deja le am,iar la bara fata nu voi folosi fibra de sticla ,mai ales la spoilerul inferior,pentru ca imediat va crapa,va fi acel spoilar de la golf 5 edition 30 ca cel din imaginile puse cu ceva timp in urma
sper sa fac rost de o capota de gsi,sau poate una si mai rara de Lancia Delta integrale;) daca gaseste fratemiu in italia una daca nu merge si cea normala prelungita |
super tare capota de Lancia.modificata c in pozele puse de tn e senzatieee. ;)
|
am lucrat in vara la o astra gsi,avea exact aceeasi capota,si credema se vedea bn rau.asa umflata...si cred ca era cam singura din bucuresti sau poate din ro...bafta
|
Quote:
Imi place mult cum arata asa,daca gaseste fratemiu una in Italia o sa o fac si eu este un upgrade optic de efect |
Re: Astra F PH-24-FLA
[QUOTE=muntiu..salut...de unde ai luat angel eyes...???
|
Re: Astra F PH-24-FLA
[QUOTE=the suspect;5294276][QUOTE=muntiu..salut...de unde ai luat angel eyes...???[/QUOTE]
sunt facute,dar poti gasi pe forum,eu recomand inelele cu led care au lumina mai buna si sunt pe la 30 ron bucata daca vrei sa le faci singur poti urma tutorialul de pe youtube din linkul de mai jos ai nevoie de bagheta de plexic care se gaseste la magazinele de bricolaj,este folosita la perdele si draperii pentru a le culisa pe galerie https://www.youtube.com/watch?v=_3dDj4EJCjA |
6 Attachment(s)
update!
|
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
am montat acum si claxonul Ferrari like cu compresor pe care l-am achizitionat din Istambul luna trecuta:D
|
cum se rezuma masina? mai ai mult de munca la ea?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare Laur !
Astept cu nerabare sa vad ce va iesii ! Frumos bordul ;) Te-ai orientat bine ...:P Place ...de ce nu ai cautat de care am eu ?:-? :D Iti urez multa bafta in continuare in ceea ce iti propui ... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning