![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
Quote:
motorul asta al meu e aspirat. nu am ce sa ii mai fac decat sa ii pun turbo. al tau are potential. poti sa mai storci ceva putere din el :) eu ce sa zic? e corect sa intre in aceeasi grupa un reno 5 1721 cmc turbo cu un reno 5 1764 aspirat? :) |
Quote:
nu e asa? |
Ma uitam pe la grupe si masinile inscrise si cred ca o sa trebuiasca sa cam uniti G1 cu H1 si G cu H ca altfel se dau 1-2 maxim pe grupa. De asemenea daca subaru sti si evo (turbo integrale) se incadreaza sub G1 n-am facut nimic, ca tot ne violeaza pe noi astia "spatistii" din 250-300...
Nu mai conteaza acuma, hai sa avem vreme buna si sa ne distram :D |
Interesanta grupa B, ca de obicei.
|
da exact .. interesanta rau, nici nu se stie de Renault 5 o castiga ... a draq soarta sa ai asa ceva in grupa ..
|
macar sa nu ne bage de la inceput cu renault`urile...
|
Quote:
|
Daca o luam asa, in general, la toate grupele se cam stie cine castiga, de la bun inceput, mai rar surprize. Nu trebuie sa fie nimeni frustrat ca are R 5 GTT in grupa. Multa lume merge acolo in primul rand pentru atmosfera, spectacol si pentru ceea ce inseamna competitie, fiind constienti ca n-o sa ia chiar ei cupa. :) Oricum, e clar ca surprizele sunt cele mai interesante, chiar daca se intampla mai rar.
|
Care este sanctiunea pentru masinile care sunt inscrise nerespectand regulamentul?
Adica se inscriu in grupe inferioare? Eu nu glumesc am de gand sa vin cu Loganul. |
Eu nu mai vin :(
Probleme la cutia de viteze... |
Quote:
|
Quote:
1kw mai putin si 1 nm mai mult ca 1.8`ul meu ;) si ar mai fi puterea maxima cu 300 rpm mai jos ca la mine |
Parerea mea e ca la fiecare cursa ar trebui montata o spanzuratoare dupa linia de finish, iar cei care se abat de la regulament si/sau triseaza, sa fie pedepsiti ca atare.
Si-acum serios, cred ca sanctiunea potrivita pentru astfel de cazuri ar fi eliminarea din competitie. E cam aiurea atat timp cat nu este timp de verificari tehnice, dar in general lumea isi cam da seama daca se fac magarii. |
si daca nimeresti langa un logan 1.4 ? si te da
acelas lucru ar fi valabil ? (triseaza?) |
Vă rog să lăsaţi presupunerile şi propunerile la o parte !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning