![]() |
Re: B~15~FOF
da bolidele , din cauza ca erau tip perdea imi stropea toata capota , si nu`mi convine. sau dat.
B XX ADI , mersi , dungile le voi da jos si o sa vopsesc bandourile si manerele o data cu capotele. |
In sfarsit arata si ea altfel :D Ii sta foarte bine cu jantele, si lasata :)
|
Quote:
A iesit misto, am vazuto si eu acum cand am venit acasa, dar gumele dupa spate parca nu sunt de acolo... zici ca sunt gogosi in comparatie cu cele de fata poate reusesti sa-ti iei 2 noi sa le ai pe spate, sa le ai de rezerva:) Bafta |
2 Attachment(s)
Sa fie oare ea? Sau nu? Hmm...:???: Ea e :D :D:D e super FOF-ul in realitate, pacat ca era jegos:lol:
Scuze de calitate... am uitat sa iau camera:rolleyes2 |
5 Attachment(s)
gumele pe spate sunt de vanzare , daca le vand , imi iau 195-50-15 , sau schimb cu dimensiunea asta.
oricum , nu arata rau nici asa , imi umple golul intre roata si aripa. am scos si colantul dupa usi si sper ca marti ,miercuri sa intre la vopsit capotele , bandourile si manerele exterioare. |
Nu faci si oglinzile daca tot umbli cu vopsea? :rolleyes2 Jantele sunt de parere ca arata foarte bine asa, nu trebuie sa le vopsesti (cel putin nu sa le schimbi culoarea).
|
Sa renunti tu la dungile tale de Cupa...Si legat de vopsirea manerelor si a bandourilor nu stiu daca e o alegere prea buna.Eu zic ca arata bine si negre asortandu-se cu chederele geamurilor,oglinzile si ce mai e negru pe masina.Lasa sa fie si rosu ala in constrast cu ceva!
|
Fofoneo ai felicitarile mele sincere! mi-au crescut pene cate dungi de cupa am vazut pana acum! masina ta arata super fara oiar daca as fi in locul tau as vopsi om culoarea caroseriei...ori doar manerele..ori doar bandourile ;)
|
mersi Cosmine , ieri am dus`o la vopsit , vedem ce iese la sfarsitul saptamanii.
oglinzile raman asa , negre , doar bandourile si manerele vor fi vopsite. |
Buna alegere! oglinziel de mdcv vopsite in rosu arata nasol!!!
Asteptam sa iasa mandra .... ps e bine ca are unde sta la caldurica pe vremea asta:) |
10 Attachment(s)
Azi am scos masina de la vopsit , sunt multumit de lucrare.
am pus si stopurile , pentru mine arata ok. |
foarte frumos cata ,a aisit bine ! ! ! Cat te-a dus toata lucrarea cu vopsitul ca vreau si eu in primavara sa fac aceasta operatiune, capota + manere + bandouri vopsite. Da-mi un pm cu pretul si locul ! ! !
|
A iesit frumos....:-)
|
Vazuta live noaptea arata bine:-P si surprinzator da bine cu clantele si bandourile vopsite rosii;) Felicitari Cataline, ai o masina frumoasa foc;)
|
Ygs... fof e prietenul meu!! MA MANDRESC!!!
Prietene...f tare a iesit!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning