![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
Ireprosabila macheta,este realizata clar la un alt nivel de calitate,felicitari pentru achizitie!:D
|
Macheta asta are niste detalii de-ti bati copiii. Trapa se misca, oglinzile se rabateaza, usita de la buson, telescop la capota, se deschide torpedo-ul, etc.... e bestiala macheta, felicitari, e una din cele mai detaliate machete pe care le-am vazut in viata mea.
|
Merci de multiplele aprecieri !
Si eu cred ca este un model de exceptie si mai in gluma mai in serios va pot spune ca intr-un fel am luat macheta pentru toate detaliile ei si pentru toate partile care se deschid decat pentru model in sine care daca ar fi fost facut de Maisto nu m-as fi deranjat. :-) |
Descoperiri noi in leg. cu detalile la Caddy: Scaunele fata se misca pe o sina si arborele cardanic se invarte impreuna cu rotile din spate.
In alta ordine de idei: Daca am noroc o sa imi vina ceva foarte misto de pasti... (nu e macheta de masina) |
1 Attachment(s)
Quote:
Wish me luck ! :D |
ce e asta frate, macheta de O Z N??? omuleti verzi are inauntru??? :peace:
|
Da... de mult imi doream un OZN-eu d'asta...
Adica stiu ca puteam sa'mi iau o "nava spatiala" d'aia din Star Wars sau Star Trek dar mie imi place asta... "Haunebu III". :))) |
salut
30. McLaren F1 -- 1996 - [DE]; e sigur DE?;) |
Nu ma refeream la apelativul Dealer Edition. La toate machetele 1/43 am pus si tara de origine.... iar la McLaren am pus DE adice Deutschland (sper ca am scris ok) adica Germania. Provenienta sanctuarului de putere (BMW). :) ;)
|
Din nefericire pretul si dimensiunile dioramei (OZN-ul acela statea pe o diorama custom made) m'au facut sa nu o mai achizitionez pana la noi ordine.
Totusi maine primesc doua machete 1/43 si trebuie sa mai primesc una tot 1/43 si aceea in viitorul apropiat. 1) Dodge Viper GT2 "Go Man Go!" ~ AUTOart; 2) Jaguar XJ13 ~ AUTOart; sii 3) Ferrari 288 GTO ~ Kyosho (primul meu Ferrari Kyo. 1/43) Keep in touch ! DS (C6R) |
1 Attachment(s)
Quote:
Primele doua au ajuns. Pentru pretul lor au niste detalii de exceptie. O poza de sneak peek. |
Criminal viperul , aştept mai multe poze cu el :D felicitari pentru achiziţie !
|
Merci de apreciere !
Chiar e criminal. In interior intre scaunul soferului si celalalt compartiment gol exsista o plasa care este prinsa in 2 puncte (bord si acoperis) care pare a fi textila pentru ca la o privire atenta cu lupa am observat niste mici imperfectiuni ale materialului... plus acele jante BBS foto etched... iti pica freza... |
Ok , aştept să-l prezinţi :D
|
Sunt seald ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning