![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
Salut,
mi'am montat si eu o grila ca si a ta, insa fiind aftermarket nu se potriveste prea bine, partea de jos nu se prea aseaza pe bara, u ai intampinat probleme de astea? daca da, cum ai rezolvat? Cheers, |
...la toate sunt asa ....eu am pus banda dublu adeziva
|
ms bro', o sa'ncerc si eu :)
|
cand ai schimbat arcurile a trebuit sa schimb si altceva ca sa se potriveasca?(bielete,bucse,sau stiu io)...vreau sa-mi pun si eu si nu stiu daca trebuie sa mai schimb ceva cand le pun sus
|
nu trebuie sa schimbi nimic ! dar nu pune arcuri sport fara telescoape sport pt ca telescoapele originale pe arcuri sport bat in cap si atunci ai probleme !
|
...3 cm low merge ....eu am mai schimbat si flanse amortizoare pe fata ...erau praf
...acum iar trebuie sa le schimb ...offff |
Quote:
|
2 Attachment(s)
...alte poze nu am .....iar stopurile nu mai sunt pe masina...urmaza sa le fac si la vanzare cu ele
|
frumoasa masina sa ai grija de ea
|
Frumoasa masinutza ta, am vazut-o live de multe ori, nu stiam ca ai prezentat-o pe forum.
Se vede ca esti un pasionat, bravo!!! Spor la treaba in continuare, ca faci bine ce faci;) P.S. suntem vecini ;) Bafta! |
Quote:
|
@florinfty ...next time da un "blitz" ;)
Multumesc all. @Paco4golf ..vezi sa nu o rupi de tot 8) |
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.
|
2 Attachment(s)
......
|
Ce Intalnire a fost asta? :) doar asa amicala sau a fost ceva vw 4 de prin tara si nu am stiut de ea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning