![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ai cateva selectii colturoase la interiorul luat de pe e46-le ala gri
|
Quote:
unele portiuni colturoase... PS:imi poti da si mie donor-ul pentru jante ? |
2 Attachment(s)
Honda Prelude :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
arata destul de bn , parbrizul nu prea sta bn ...
evazarea spate este ireala ... reflexiile laterale la fel de ireal.. pertotal reushita ! |
Quote:
|
Quote:
am cateva greseli, am lucrat 5 ore la masina asta, am finalizat-o repede.. o mare greseala, dar maine sa vad cum am timp, o sa reiau masina, si o sa incerc sa repar greselile, mai ales umbra aia, care a iesit destul de naspa... :) multumesc pentru comenturi baieti ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
nu am mai pus de mult niste lucari aici ...asa ca delectati-va cu asta ,...astept comentarii ..peste 85% e brush si rebrush
|
Quote:
|
Quote:
iar la spate nu imi place cum se termina aripa spate...prea brusc...trebuia sa o duci putin pierdut,daca intelegi ce spun. bafta in continuare. pace |
2 Attachment(s)
Honda Civic
ultimu' meu chop...tot (cat e..putin acolo) ce e adus in plus fata de original e brushuit:rolleyes2 ,mai putin janta ;) |
Quote:
si...eu sincer apreciez munca depusa. bv. pace :peace: |
Quote:
mie sincer asta nu imi place din cauza ca e prea colturoasa..nu stiu ce sa zic..mie imi plac masinile care sunt o idee mai rotunjite.. nici chestia aia de unde iese firu ala nu e prea stralucita..iar oglinda pare neterminata..oricum..cred ca ai muncit mult la ea..si sper ca din ce ti-am zis eu sa inveti cat de cat si sa nu mai repeti aceleasi greseli |
2 Attachment(s)
revin si eu cu o lucrare...again...masina unui prieten ;))
|
Baieti..am si yo o problema...Stiu ca nu aici trebuie sa postez..dar nu stiu unde in alta parte:
-Nu pot selecta culorile la PS...am CS2..si orice culoare as pune..imi baga ceva intre alb-gri-negru...ce fac?? |
@big_ballz:incearca Image->Mode->selectezi RGB Color
|
Quote:
S-a rezolvat :bunch: :drunk: |
Quote:
nu zic ca asta nu arata bine..e o lucrare complexa..nu stiu exact daca e buna umbra..ca sincer nici mie nu prea imi iese. greseli sunt cateva..nu este vtuner care sa nu aiba greseli..si oricum..cu timpul o sa te perfectionezi. bravo..eu apreciez munca ta si te sustin. sper ca si altii sa o faca..si sa iti comenteze lucrarile numai bine! |
Quote:
|
Fily mie imi place ! Keep up the good work !
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Va salut, am revenit dupa o lunga perioada de absenta.Vechiul meu cont (black-hawk) cred ca a fost sters.Daca tot am revenit voi pune cele mai recente lucrari.Din pacate nu am mai gasit si pozele stock.Lucrarile au fost realizate pe la inceput anului 2008.
|
1 Attachment(s)
Quote:
dak ma poate sa ma ajute cineva i-as fi foarte recunoscator..:-S |
Incearca sa dai click dreapta, oricum, daca tot ai inceput cu Paint Shop Pro, descarca ultima versiune: Corel Paint Shop Pro Photo X2. Este foarte asemanator si mult mai practic/calitativ :)
|
Daca era in ps stiam sa-ti raspund la intrebare:lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu am facut in PS. Sper sa reusesti :???:
|
Lambo concept "M3 killer" cica
2 Attachment(s)
|
Quote:
sper sa reusesc.. ms inca odata.;) |
Anytime ! :yes:
|
Pikone, janta spate are niste probleme: este ridicata prea sus fata de asfalt si nu e in perspectiva cu masina, incearca s-o mai strangi un pic din parti.
Per total e foarte tare, parerea mea :D |
m3 saloon
2 Attachment(s)
|
Nu strica putina culoare mai inchisa la pleoape (in partea de jos) sa le faci mai reale. Si sunt tare curios sa vad in ce loc e fixat eleronul ala ca are o pozitie tare ciudata. In rest e ok zice eu. Bafta ! :D
|
2 Attachment(s)
:lol:Dacie..
PS:Facuta la mijto Timp de lucru 15 min |
2 Attachment(s)
toyota matrix full brush
un fel de revenire in forta |
1 Attachment(s)
no limits design:shock:
|
2 Attachment(s)
Un Mondeo simplut. enjoy ! :arrow:
|
nld-frumos...ai muncit mult...dar pakat k nu a mai ramas nimic original din matrixu ala...kiar nu mi se pare vt ci mai degraba un desen foarte reusit a unei masini futuristice...oricum...felicitari pt munca depusa.
geox-finut..dar dragutz;)) johnnyx-jentile sunt plate si nu au discuri.imi place spoileru fata..ai trecut putin peste el cu buza pusa..dar e ok.per general e bine;) pace all :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning