![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
lumea zice ka e o lucrare de *** ..voi ce ziceti ?:-??
|
Quote:
|
Quote:
In rest... lucrarea e cat se poate de ok ! Quote:
|
mi se parea mie cunoscut body kitul de undeva...rusinica pimp:oops: ;)
|
Quote:
Calitativ e f buna ........... dar jentile strica tot ......daca mareai arcada de la rota spate cred ca iesea mai bine .......... |
marfa . lambo. beton jantele. bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comm. ce zicetii de golfuletzu asta. parka e mai marfa.
|
2 Attachment(s)
cum arata mai bine. stiu ca e bluri da asta e facuta repede. cred ca o sa stau pe o masina . mai mult timp sa vad ce iese.
|
2 Attachment(s)
exercitiu de brush;)
|
2 Attachment(s)
fiatul ala nu e deloc brush:x ...de pe asta a luat spoleru`fatza;) ..........shi sincer mi se pare km deformata:???: ........am postat totushi shi varianta mea...pls comentatzi
P.S......ms de comentariile la lambo gaby:D |
2 Attachment(s)
am facut in dimineatza asta shi eu un SKILYNE :D .........mi-e mi se pare k a ieshit ceva;) ...........pls comentatzi:???:
|
Quote:
|
NO LIMITS DESIGN....la Chevy ai cam multe greseli:la priza de aer de al usa ai cateva greseli......+ nu te-ai luat dupa contur cand ai schimbat culoarea masinii......vezi k ai o oglinda albastra si una neagra pacolo........mai ai cateva greseli cum ai largit aripile.....in rest a iesit ok...
La Skilyne....priza de aer stanga de pe capota nu e pusa prea bine..in rest e super tare |
NightDevil ... prin jante se vede alt background .... oglinda laterala blurry ... partea de jos a spoilerului e descentrata ... are o tenta de culoare spre galben ... pragu zici ca e facut in paint ... chiar daca geamu lateral e coborat el ar fi trebuit sa aiba un sustinator pe usa (in partea de jos) ....
P.I.M.P boy ... daca sunteti atenti unele parti chiar sunt brush ... iar la partile de carbon (de jos) s-a mai lucrat la reflexii ... no limits design ... lucrei in graba ... jantele blurry si contrastul prea mic ... elementele capotei sunt ireale ... aerisirea laterala la fel ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning