Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 09-05-07 00:41

Re: Diverse discutii

Asta iar isi face belele cu Shpaga ! :lol: :lol: :lol:

bogdan_wrc 09-05-07 08:13

ce BMW?? eu nu am BMW la numar, pt ca nu am BMW. despre ce manevra este vorba? inainte sa vorbesti esti sigur ca nu ma confuzi?

bogdan_wrc 09-05-07 08:20

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 891151)
Bravo, a inceput sa se faca discriminari in functie de masina si putere in ultimul timp !
Pot sa am si trabant, ca tot ma duc la curse, fiecare cu ce poate, ca nu e plina romania de ferarii si lamborghinii, si nu mai au unde sa se dea de dacii !
Toti suntem egali, ca nu au prioritate masinile puternice la curse, are dreptul toata lumea sa se dea, fiecare cu ce are !

la ILEGALE...eu fac discrimari fata de cazanuriiiiiiiiiii kitsch < 50 de cai conduse de analfabeti.si de impresariiiiiiiiiiiiiiiiiii. ooo, zeiiiiiii ai curselor.....
nu ai cu ce, stai acasa. nu toti avem cu ce. nici eu nu am. asa ca nu ma bag! punct.
toti frate sunteti mari pasionati de liniute, si scoateti din voi stupizenii gen PLECI CAND II DAU EU a2a. hai frate las-o in MM de gluma proasta...

DON ASTEPT UN RASPUNS. TE DAI CU MINE? DAR ASTEPTI SA O PUN EU IN D SI DUPA AIA SA II DAU 2a? SI PLECI CAND II DAU EU A 2a??

kraven_4_all 09-05-07 09:45

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 891563)
de mine era vorba ??

nu dc si u ai vreun acvariu pe 4 roti`?:)

GiGiCarbiT 09-05-07 11:39

:)) :)):)):))

Gogu02 09-05-07 12:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 892019)
ce BMW?? eu nu am BMW la numar, pt ca nu am BMW. despre ce manevra este vorba? inainte sa vorbesti esti sigur ca nu ma confuzi?

Nu despre tine era vorba. Din cate stiam BMW-ul ala albastru e al unui tip pe care il cheama Bogdan. Cel putin asa mi s-a spus ca-l cheama. Daca vreti ii dau tot numarul dar nu am vrut sa se supere cineva pe mine ca ii dau numarul de inmatriculare public. Ca mai sunt si politai care au aflat de forumul asta.

Gogu02 09-05-07 12:30

Nu am vrut sa critic pe nimeni sau sa atac pe cineva in nici un fel; doar spuneam sa fie mai atent pe unde o da si cum o da pt ca la modu` cum a condus el aseara nu il vad bine deloc.

soxovi 09-05-07 12:32

unde pot gasi si eu Jante de Opel Vectra la mana a 2,si la ce pret?

bogdan_wrc 09-05-07 12:33

despre care Bogdan este vorba? ca din primul tau post am inteles ca mi te adresai mie. si eu nu am BMW si ma indoiesc ca ma cunosti.
deci? eu alt BGD pe aria PL nu cunosc...

Gogu02 09-05-07 12:49

Scuze daca am gresit. Sa nu intelegi gresit. Nu despre tine era vorba. Cum am scris si mai sus: am dat un telefon sa ma interesez a cui e acea masina si mi s-a spus ca e a unui baiat pe care il cheama tot Bogdan (ca si pe tine). Oricum, merge BMWul ala de rupe; vreau si eu unul la fel :((

bogdan_wrc 09-05-07 13:01

ok, data viitoare sa fii mai explicit. :D

shoaca 09-05-07 14:02

pe baiatul nu stiu cum il cheama ;) stiu cum ii zicem noi ;)
dar mai stiu ca daca vede ce ai scris o s se cam supere sa zic asha:twisted:

Gogu02 09-05-07 14:06

Nu stiu daca ar avea vre-un motiv, pentru ca nu am jignit pe nimeni. Am dat doar un sfat. Nimic mai mult. Daca crede ca am gresit ca i-am zis pe Bulevard s-o lase mai moale IMI CER SCUZE si fata de el.

shoaca 09-05-07 14:09

nu trebuie sa iti ceri scuze ma ;)
asha e el , nu avem ce sa ii facem :d

Gogu02 09-05-07 14:12

Imi cer scuze pt ca asa e frumos. Nu vreau ca omu sa se supere pe mine degeaba. Am vrut sa fac un lucru benefic. Nu am vrut sa fiu moralist pentru ca nici eu nu pot sa spun ca sunt un exemplu demn de urmat.

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning