![]() |
|
salutare
am vzt p net o poza cu un cielo din alta tara care avea casetofonul in locul climatizarii si climatizarea la jumate .ce crede-ti putem sa facem si noi o modificare din asta???:?:
|
Re: Club CIELO
mie cam frica,poate nu iese bine,daia cautam pe cineva care se ocupa numai cu asa ceva,asi vrea alb cu rosu,am vazut intro poza aici pe site,se vedea foarte frumos.....
|
5 Attachment(s)
e mai simpla masina mea.....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cielo 1.5 16 valve 90cp,an 2002 130000 km,o am de 3 ani,am luato la 55000km,al 2-lea proprietar!cand am luato era foarte simpla,am mai puso eu un pik la punct,iasi mai face da nustiu ce:)
|
Mama ce motor curat ! Bravo...
Se vede ca e masina intretinuta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
las-o mai jos si schimba-i adidasii :joy: |
Superba masina Adriane :) Chiar daca e simpla, pare super intretinuta! :oops:
|
stie cineva unde pot presuri de interior originale pt cielo?am cautat peste tot si nu am gasit,ma refer la modelul ala care ies ale din fabrica!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
poze cu bordul meu :) alb cu rosu |
fratilor unde gasesc si eu un filtru uscator la aerul conditionat(cel de la motor din care pleaca conductele)....
|
Salut!
Am si eu o mica problema cu masina mea. Mi-am cumparat un set de jante Wolfrace Katana 2 15" si un set de gume Toyo Proxes 195/50, ambele noi. Acum problema mea este ca atunci cand ajung la 90-100km la ora incepe sa imi vibreze volanul usor. Am fost la vulcanizare le-am echilibrat de vreo 4 ori si nimic. Am inele de centrare si prezoanele corespunzatoare, desi inelele de centrare par sa fie putin largute cu vreo 0.5mm fata de butuc. Are cineva o idee despre problema mea? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning