![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
God bless GOOGLE!.. Scuze pentru dublu-post. Am reusit sa fac si wirelessul, trebuia un driver special pt. Windows 7 de la Broadcom. Acuma functioneaza.
|
Corect teen.ager, in cazul defectiunilor aparute din cauza penelor/suprasarcinilor, nici o garantie din Romania nu e valida. In cazul asta, ar trebui sa dai in judecata Electrica, care zic ca nu e vina lor, ca de fapt nushce consumator industrial a facut ceva, sau ca o piesa s-a defectat, si sa dai in judecata producatorul piesei respective... I think you get my point!
P.S Ballack, in privinta laptop-ului meu, zic ca tine bateria destul de ok, avand in vedere ca l-am folosit pe post de desktop mai bine de un an jumate, stand permanent in priza si deschis non-stop. Dupa cum postam mai sus, de la 2h si 10 minute medie declarata de producator, la vreo 1h 50min acum, e acceptable loss! :) |
Craciun fericit tuturor!
P.S o mica dedicatie din partea mea ;) https://www.youtube.com/watch?v=Vg9eZxpV3VA |
multumim la fel sa ai si tu , urez si eu comunitatii 4tuning din baia mare , un Craciun fericit , si La multi ani ! sa ne aduca 2011 ce nu ne-a adus 2010.
|
Sarbatori fericite tuturor! >:D<
|
Quote:
ma, exista 2 posibilitati cu bateria : 1. fie e excelenta 2. fie ai un sistem ce decupleaza curentul cand e incarcata bateria. |
ma baieti , stiu ca nu suntem noi o comunitate foarte unita , dar as avea o propunere , ati vrea sa facem si noi un protest gen ca la Bucuresti , Craiova etc ? cu blocarea de benzinarii ? ( nu da-ti cu paru doar intreb , sincer mi s-a acrit de fraierii de la putere , si daca stam cu mana in buzunar nu se rezolva nimic ) astept pareri.
|
cand e vorba de scandal ma bag si eu :D
|
Numai daca facem rost si de niste AK-47 , Altfel n-are farmec :D
|
vorbesc foarte serios , dar daca nu exista interes , inteleg si renuntam la idee. eventual sa se faca un pool si sa se voteze.
|
eu ma bag .
|
Quote:
|
nu au blocat accesul in benzinarie intentionat .....ci prin coada formata de ei si pompele la care alimentau. plus timpul petrecut la pompa.
|
pai nu te obliga nimeni sa bagi de 10 lei =))
Iti zic o metoda mai buna.Ai alimentat de 1 leu si mergi iar la coada sa mai bagi de 1 leu =)) |
care stie unde gasesc 2 table pe 15 4x100 sau poate aveti careva de imprumutat pana trece iarna ca le vreau doar de rezerve.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning