![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
Nu stiu daca e noutate sau nu dar de acum incolo targul de la Goranu e si Duminica deschis :-)
|
Unde fac si io rost de o placutza daia insured by mafia ??? decand vreau una d'aia :(
|
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer as pune in portbagaj pe suboofer ceva asa misto nu afara pe masina
|
Am auzit mai demult si acum am citit ca cica vor sa prelungeasca bulevardul din Ostroveni de la sere ... Ar fi ceva ;)
Am gasit ceva pe internet in legatura cu treaba asta : http://www.ziaruldevalcea.ro/index.p...ingle&ide=8445 |
da..se prelungeste si iese langa barajul de la ambient
|
ce draq prelungiri de bulevarde cand ei nu sunt in stare sa intretina strazile din oras =)))
|
+1 toata lumea se plange ca isi rup masinile prin gropi in Valcea si ei vor sa prelungeasca bulevardul intre a vrea si a face ceva e o diferenta....poate peste 10 ani cine stie eu unu as vota sa faca mai intai drumurile si gropile ...
|
Quote:
|
planurile sunt mari...daca se lucreaza in ritmul asta...o sa profitam noi de bulevard in urmatorii 15-20 de ani..cand o sa avem copii
|
Quote:
|
Gropile sa faca gropile io deasta mor pe ei ne-am saturat sa strambam jantele sa sparcem barile sau pragurile etc etc si e asa in toata tara nu numai in Valcea :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning