![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
http://www.street-legal-mods.com/index.gom
http://www.slrr-mods.com/index.php de aici poti downloada tot ce vrei pt joc Daca ai fi citit cateva pagini in urma ai fi vazut ca au mai fost puse .. |
nenea krypton e rau ? ;;) ;;)
|
Quote:
nu frate da vin toti citesc 1-5 pagini se plictisesc si se duc direct la sfarsit si pun o intrebare penala ... EDIT:si app intra pe mes =)) |
1 Attachment(s)
Quote:
Uite si Golfu V, ca sa nu zica lumea alte alea ! si sa nu fiu eu bulangiu :)) by STM Team ! :lol::lol: |
14 Attachment(s)
Ceva usor, asa de seara :lol: =>
|
4 Attachment(s)
mi-am luat evo :D
|
salut baieti ,am vazut cu cateva pagini in urma poze cu un logan d unde as putea sal iau si yo:?:
|
@NtzDra: din nou ma uimesti omulee ! :love:
@alex slr: acum ceva timp cineva lucra la el, dar nu a mai mers treaba si a fost abandonat, stiu ca multi user`i din RO isi doresc o masina Romaneasca in SLRR, dar din pacate nu este, poate pana acu, cei care fac masini din RO pt SLRR din pacate nu sunt asa multi, iar cei care fac nu prea au timp si etc. :!: Oricum au tot respectu din partea mea, mai ales "sefu nostru" Maryus :lol: By STF Team ! :hug: |
2 Attachment(s)
The Civic EG6 !
Srry for double post ! :razz: |
5 Attachment(s)
Acu pe seara am adus-o acasa, sper sa va placa :???:
|
Alkpone_andrey citeste si tu pe forum si il vei gasi (sa nu zici ca nu am obraz, de la pagina 333)...
|
9 Attachment(s)
nu am reusit sa ii pun alt motor ca imi da eroare slr editor trebuie sa pun wind din nou si de asta...cv pareri despre bmw meu:X
|
Mikidude ;)
|
Quote:
|
ma, tu nu intelegi ca este un joc vechi cu multe bug'uri ? toti avem problemele astea asa ca obisnuiestete sa iti salvezi jocul cat mai des in timp ce lucrezi la o masina ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning