Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

SMocKey21 21-09-09 17:29

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

O fii el articolul mai fast and furious dar le dau dreptate intr-un fel ziaristilor.Majoritatea locurilor unde inainte era frumos si bine sunt invadate de multi dobitoci cu cine stie ce troaca din 77 sau vre-un texan venit din wild west care are fomica de afirmare in boase ;),asa ca parerea mea: GO GO Politia!!! ;)

YZF-PWR 21-09-09 19:58

hahah:) NNA-ule te rog frumos ai grija ce zici ca cei la care se refereau uups sunt cei de la Inferno CT :)) eu asa vad din poze:P

ct11lyv 21-09-09 20:59

doar ce vb cu cineva sa nu ne vedem pe la ziar :)) dar totusi e bine k nu`s poze cu uni dintre noi stati cuminti :D sa nu vina paparatzi dupa voi .

SMocKey21 21-09-09 21:03

Mah da ce treaba are clubul cu ce-am zis eu? :))) Eu am facut referire la specimenele care exista in ziua de azi. Aproximativ la toate locurile de intalnire unde inainte era lumea civilizata, acum zici Tatal Nostru ca sa iesi nevatamat :)))

Sofro 21-09-09 21:28

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2657913)
hahah:) NNA-ule te rog frumos ai grija ce zici ca cei la care se refereau uups sunt cei de la Inferno CT :)) eu asa vad din poze:P

Nici chiar:P:-"

YZF-PWR 21-09-09 21:51

inseamna k sunt eu chior , eu asa vad in poze , poate ma insel

Sofro 21-09-09 21:54

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2658311)
inseamna k sunt eu chior , eu asa vad in poze , poate ma insel

Rectific...nu erau numai din inferno:P:)

ct11lyv 21-09-09 22:35

auzi ce zice sofro ...tokyo drift ..e mic copil pe langa constanta spuma curselor ilegale :)))))))))))))))))))

Sofro 21-09-09 22:37

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2658467)
auzi ce zice sofro ...tokyo drift ..e mic copil pe langa constanta spuma curselor ilegale :)))))))))))))))))))

Pai nu vezi k se fac "liniute" in parcare la aqua....nebunii...bolizi super tunati....ce mai tokyo drift e minciuna pe langa "racerii" din c-ta:)))))

D_M_X 21-09-09 22:57

eu ma amuz cand ii vad ca se plang ca are ceva politia cu ei

x_cess 21-09-09 23:51

Imi plac cometariile aduse acelei "stiri" :))..dar "paparazzi" aia sunt mai mult decat incompetenti:))).

aaa inca ceva:))..tare sloganul lor: Te-am Prins! Uups! =)))

Blondy26 22-09-09 03:02

Imi place ca in articol zice de bolizi supertunati, baieti rai, raceri etc:)) si intr-o poza apar oameni care stau pe bordura si sparg seminte sau ce faceau ei acolo, oricum o activitate mult prea pasnica pentru titlul "stirii"...:)) foarte tare! superreporteri, ce sa mai, n-au stiri, isi fac:D:))

zbuf 22-09-09 07:30

asa de curiozitate,ati vazut care era articolul lor de pe prima pagina.......FITZE DE MIRCEA and shit.pai ce *** de ziar e asta care comenteaza pe prima pagina ce masini conduc la inceput de an scolar p i z d e l e de la liceul mircea.sa fim seriosi.parerea mea ca nici numai merita discutat subiectul pt ca oricum nu isi are rostul.ciao all

ginnjuice 22-09-09 09:13

http://www.cancan.ro/2009-09-22/Echi...fagarasan.html

ce uups. asta mi se pare o stire. :D de abia astept sa vad emisiunea , o sa fie tare interesant cred .
(nu am stiut unde sa postez,sper ca e bine aici )

Daniel_DRV 25-09-09 18:20

Am auzit zilele acestea cum ca s-ar vrea reintroducerea tramvaielor in constanta, fiind scandal mare in special pe linia 102......ar fi de tot rasul ca unii in fata sa asfalteze si alti in spate sa sparga si sa repuna sina de tramvai :))
Stie cineva cand ajung cei de la Top Gear si in statiunea mamaia ?

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning