![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@Eagle: spoileru spate, pragu intercooleru, si ce ai m-ai pus pe-acolo, sunt la o rezolutie mai mica..se vad cam naspa, cel putin pragu si spoileru din spate (probabil e un brush facut la repezeala) :) in rest e ok pentru o lucrare facuta intr-o ora ;)
|
Quote:
no offence..peace :peace: |
Quote:
|
Reflexiile e si normal sa fie pentru ca bordura e cromata si reflecta spitele :lol:
Spoilerul era de la o poza cu rezolutie mai mare :D Multumesc de comentarii guys ;) |
Quote:
|
ma refer strict la reflexile de pe "inelul"ala cromat dak pot sai spun asa...nu la reflexile spitelor..
|
2 Attachment(s)
Rog comentarii....:ciggy:
|
S U P E R B!
Superb! Atat pot zice... |
la domnu' dilio s-a ajuns la postu 100...si nota mea pentru lucrarea lui!
|
Seamana cu Maybach Exelero ;))
superb intradevar :) felicitari ;) |
eclipse
2 Attachment(s)
|
@dilio : super interesanta realizarea .... bravo
@ pikone : nu sunt expert, dar nu prea imi place cum vine umbra acolo ... e si prea inchisa, si e si cam patratoasa .... iar la trapa vad ca selectiile sunt facute bine , dar mi se pare ceva ciudat acolo , nu imi dau seama ce , inca .... dar per total imi place masina |
Quote:
Dar e foarte tare lucrarea ...misto misto..... BRAVO |
Quote:
|
Multumesc pentru aprecieri
|
2 Attachment(s)
un mic update la masina postata pentru challenge :rolleyes2:arrow:
fara c/p la caroserie...deci spoileru fata e brush ( ca am auzit vorbe pe alt forum...:rolleyes2) |
2 Attachment(s)
am inceput si eu cu ceva mai usor...sunt incepator asa ca nu va asteptati la prea multe din partea mea:D...cu timpul sper sa invat sa le fac cat mai bune
|
3 Attachment(s)
Salut un golf 99% brush commentati va rog :lol:
P.S:Imi cer scuze pentru ca am furat desenu de la cineva nici nu mai stiu de la cine l-am luat deci SCUZE ! :oops: |
el nici n`o auzit de Polygonal Lasso da` se baga la Full Brush si alea alea...
hai man,nu poti lua exemplul lui Craxy?e la inceput si s`a descurcat foarte bine pe o masina usoara,nu are rost sa te chinui cu avioane,e greu,foarte greu...e greu sa plasezi o masina din studio in fundal real,daramite o masina desenata,trebuiesc refacute reflexiile de la zero,luminozitate,umbre,TOT...te rog,fa`mi mie hataru,si incearca si tu o masina din lateral...jante,folii,lasata mai jos,manere si embleme scoase,eventual culoare...NU are rost sa te chinui cu d`astea,n`o sa primesti opinii pozitive si mi`e teama ca o sa`ti faci si tu la randu tau o opinie negativa despre virtual tuning...bafta in continuare |
2 Attachment(s)
Am tinut mortis sa pun o masinuta pe pagina 900.... Si cam asta e :
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
wlady arata destul de bine desi e un pic cam toony, bft
|
2 Attachment(s)
logan pick-up brush:D
|
Frumossss ....bravo
|
Super !!!
de fapt zuper am vrut sa zic :) |
dupa cum am ai zis...ai un stil aparte care e si pe placu meu...frumos loganu...bv..
pace :peace: |
2 Attachment(s)
challenge.un tuning simplu si..zic eu mai ushor realizabil.am incercat sa fac masina sa para reala....de aceea am decis sa nu skimb nici bg-u...
pareri...??? |
ca idee asa e tare bv :D
dar bara pare descentrata spre stanga ... pare mai lasata akolo la bordura ai si ceva selectii colturoase ... pragul mi se pare ireal trebuia sa mai umbli la umbra jos la roti ... parca plutesc si roata spate prea umbrita sus la pasaj . si stikerele dp usa cam ireale ... parca trebuiau mai transparente . bafta ;) |
2 Attachment(s)
BMW 525i , 2500 cmc >>>1995 :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bo$$- se vede aiurea cu portbagaju asa ... mai e si blur tot :)
si pe bara se cunosc niste urme akolo unde ai scos bandoul ps. am mai deschis si io photoshopu azi .. m-am jucat un pik :D sper sa revin cat mai curand cu o lucrare calumea :twisted: |
oooooo.....de cand nu ai mai lucrat????
ia hai fa-ti si tu putin timp pentru o lucrare ca lumea |
Quote:
ma refer la ce avea pe ea..nu la cum ai lucrat :-P |
Quote:
Ti'am zis .. no offence da mi se pare ca faci prea putin ... Bine e adevarat ca putinul pe care il faci e bine :) bv |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Suzuki Cabrio :arrow: "nu ma supar stati lin ;) " astept comentarii :arrow:
|
hmmm...
iti vireaza roata spate , interiorul tau e de la o masina care e afara si masina ta nu e afara,usa ta cam dispare si selectii colturoase...limiteaza-te la c/p ... |
Scaunul din dreapta e stramb, selectii colturoase, linia usii se pierde ... in rest e bine :-??
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning