![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
da ii corupem noi cumva |
iara va certati ... nu v-ti saturat de atata cearta ... hai hopa ...
|
Da`ti si stikere la clanu vostru?
|
e in lucru`...cu timpu` sper sa rezolvam problemele:)
|
El cred ca face confuzie intre clanul Shoaka si comunitatea 4Tuning Ploiesti !!
|
adriane u aveai asta la semnatura...cu ingeru` etc etc??...k sa mor de am vazut`o....
|
Quote:
Pot sa am si trabant, ca tot ma duc la curse, fiecare cu ce poate, ca nu e plina romania de ferarii si lamborghinii, si nu mai au unde sa se dea de dacii ! Toti suntem egali, ca nu au prioritate masinile puternice la curse, are dreptul toata lumea sa se dea, fiecare cu ce are ! |
Quote:
Zau de Nu are Dreptate Baiatu...Se fac atatea discriminari dalea ...ce nesimtire! Daca are omu dacia.....poate sa se dea cu ea.. o liniuta in curte la ........REMAT :)):)) Tu ai 54 aml la numar?Te stiu...team mai vazut...e 54 de la anul nasteri?sau fabricatia masinii? |
Quote:
|
mah care din voi si a facut user la panarama iar?? :)))
|
doamne .... nu a facut nimeni nici un user la panarama ... daca asha il cheama pe el ;) gigidebara sau cum o fii :lol:
|
prea ii cunoaste pe toti nu ti se pare?? :))))))))
|
Muammaaa ce dilema :)) :)) tre sa il chemam pe Hernest ala :))
|
Bogdane
BMW - ai las-o si tu mai moale pe bulevard ca era sa-mi iei vopseaua de pe bara din spate in seara asta. Si vezi ca pe la LONDON HOUSE iti poate aparea oricand pe trecerea de pietoni vre-un om. Aia nu e zona de competitii. Daca ti neeaparat fa-o in alta parte unde sunt intersectiile semaforizare si pietonii au culoarea rosie la semafor ;) (e valabil si pentru cine era in fata ta) In rest ce sa zic: Mi-a placut manevra :twisted: !!! As vrea sa am si eu masina sa ma plimb asa frumos. P.S. Ce masina era aia din fata ta ca nu am bunghit-o prea bine. Am avut impresia ca era un 206. Oricum am vazut ca avea numere straine. |
Quote:
eu nu stiu nici un bogdan cu bmw pe la noi pe aici :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning