![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
|
nu prietene dar prea multii se baga peste mine si nu-mi place deloc , daca cer parerea cuiva stiu pe cine sa caut, pe tine ktl sau pe serban care mi-a si montat bordul, alti prieteni si cunostinte. numai bine si bafta si tie in continuare.
sunt destui pe forum care vorbesc de tuning si multe alte chestii. eu nu critic aiurea si unde nu-si are rostul. un tuning la masina se face in mai multe felurii si gusturi impartite de la om la om gen clen look, tuning show.carsound tuning, unbau tuning si ...................etc Nota moderator: Poate inveti sa folosesti si semnele de punctuatie. Nu mai zic de cratime... |
Ce scrie , ca nu inteleg?
Poate sunt eu mai greu de cap...Offf, gramatica asta... :( |
gramatica de balta ;))))))))))))
|
Nu are nimeni de vanzare 1-2 actuatori/solenoizi/motorase din alea pt deschiderea portbagajului?
|
stiti daca butucul de la volan e acelasi ca pe espero la cielo? se potriveste de opel de care?intreb pentru ca vreau sa imi schimb volanul.. multumesc
|
Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.
|
Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta si fiind "colegi" apelez la ajutorul vostru. Ofer 100 euro cadou celui care imi gaseste client. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.
|
ceva noutati la cielo,daca o bag pe laptop ce imi spun ce-i de la service ca masina merge struna si gata mi-au saltat banii sau ma informeaza cu ceva despre problemele masinii??:rolleyes2 astept raspuns p 4 tuning sa p id mihai_cosmin90
|
Poate daca o bagi pe tester vezi ceva.... :)))):poke:
|
unde imi pot schimba si eu becurile la bord,sa lumine alta culoare?
|
pe unde pot gasi leduri compatibile cu beculetele alea de la butoanele de pe bord ? de preferinta albe si rosii ...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|