![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
12 Attachment(s)
|
8 Attachment(s)
Si de prin Brasov cateva............mai sunt o gramada de avioane pe sosele orasului(porsche carrera gt,range rover hamman,s 63 amg,etc!)!!!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Noul M3 in aceasta dimineata ... Iancului ...
|
Quote:
Noul M3 e criminal , am avut ocazia sa ma urc intr-unul la Bavaria iar despre cum merge....mi-am imaginat si a fost de ajuns:). |
da....noul M3 in Iasi e de vreo cateva luni:D
|
Quote:
|
o sa se umple tara de ele.o ducem bine fratilor,sa moara vesticii de oftica!
|
bmw`ul care l`am pozat eu o fi m3? nu avea nici un badge dar cred ca era dekt pachet M..din cate stiu difera prizele de aer de la capota..:-??...greu..tootusi e un e92 in ploiesti :) 1st cred..>:) propietaru a avut un clk inainte...pissda rau :D
|
http://www.gandul.info/masina/cele-t...ml?3892;318210
Intrati si cititi |
Quote:
|
daca cele mai tari masini sunt in Bucuresti.....ce sa mai zic de cele din Dubai...Monaco......
|
este un articol mai vechi despre luxury car show unde au fost prezente unele dintre cele mai tari masini din lume :) nu va mai ambalati ... :)
|
OT in leg cu RS8-u, a ars cu V10-le de pe noul RS6 deci 580 cai din cauza sistemului de racire a motorului incapabil sa se descurce cu atata caldura. Partea si mai prosata e ca nu a fost singurul prototip care a luat foc. Cu siguranta va ramane un V10 TT chiar daca mai slab ca putere. Sursa AudiWorld.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning