![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
abonamentul de 38 roni este pt transportul local? sau....in caz k nu sti.....sa iti explic eu...si este recunoscuta si d calu....cupa lui...este luata asa...fara sa se dea....a lui tir...am dat zoom...in fine...nu am vazut nimic...a lui WST....trebuia pusa in caz k nu sti....la micutzu aksa...in vitrina...pt ca....este asa un schimb de cupe...ceva gen...schimb de fanioane intre echipele de fotbal...si cupa aia...consider eu...ar trebuii sa stea aksa la ce`l ce a fondat MR...si a adus cursele la nivelul la care se afla azi...deci...nu se afiseaza asa pt a duce lumea in eroare....in fine...este doar parerea mea..nu ziceam asa ceva pt ca...nu as fi avut dc..daca ei...ce`i de la buc...aveau si ei asa bunul simt sa salute...cand sunt salutati...aici il exclud pe calu..pt k el ma salutat....dar restul...prea cu nasul p sus sunt...ar trebuii sa il mai si coboare asa din cand in cand...
|
prieten fals ba :(
|
:))) bine ma hai ca mergem
|
zi ma pe bune..la janette in nord in 10 minute ? nu ma cauta pe mess ca am idu' blocat :D
|
ba ce bine...glumi ma nu merg cetza?
|
multumesc luci4n_vl pt info, chiar nu stiam. eu am vazut ce scria pe cupa care statea pe masina lui Teo, dand zoom...de TIR si KALU nu stiu nimic asa ca nu m-am pronuntat...multumesc inca o data pt informatie
abonamentu e pt transport local...de la raureni in nord, la pedagogic invat...ma stie carmen ;) ma bag la somn ca deja am depasit cu 28 minute programul de weekend la PC. noapte buna va urez |
paranoia is here :D
trafy prieten fals :( , o sa ti fur caii de la bmw y.g alex, raureni e sat ?sau comuna ? cand se mai incalzeste vremea o sa vi iar cu bicicleta la scoala ? ce tuning i-ai mai facut ? i-ai pus 6 viteze? franele le-ai schimbaT ? |
are saboti brembo ventilati :))) si pedale de TT cu footrest :))
sunt de vanzare caii...3 la 1 leu |
mult frate... aia de vw sunt mai ieftini :(
nu sti ma ca alex asta avea neon pe bicicelta, casetofon si nike`ul pe portbagaj ? avea chiar xenon...de fapt , sunt sigur ca a fost primu din oras cu xenon :D si cu suspensie reglabila :o |
de unde imi iau si eu un saculet dala de pus in parbriz in care iti pus asigurarea/rovigneta ? si un ornament cu janta cum are jmekerdemic daca stiti ?:D :P
PS: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1268312264 -> link catre ornamentu ala de care ziceam :P |
ornamentu ala cu janta e defapt un parfum pt masina da multi scot parfumu din ea care e in forma de bila rosie si lasa janta deoarece parfumu respectiv pute a ciorapi :)))))
|
da stiu, am auzit ca e cu odorizant, ma intereseaza maiputin odorizant...janta aia o vreau eu :D
|
Quote:
|
:)) deci chiar pute chestia aia pacat ca janta e simpatica io nu mai am nici janta nush ce am facut cu ea dar am preferat sa pun traditionala cruciulitza romaneasca in geam e mai simpatik asa :)
|
am si eu o intrebare unde pot face un bad boy frumos in valcea ? ca ma cam bate gandu'
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning