![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Minti ! >:P
|
Maryus ,ai cele mai belea masini
|
alt mincinos :))) =))
|
sal mi-am bagat si eu hydraulycs bun am intrat in joc am pus sistemu pe o masina suspensii alea alea dar nu pot sa sa le fac sa mearga am incercat si butoanele care imi sunt aratate la suspension controls si nu merg imi poate spune cineva ce trebuie sa fac ca sa mearga ? ms
|
Quote:
|
DA CEVA MASINI DE DOWNLOADAT NU STITI DE UNDE POT LUA SI EU?
|
cristy ,cauta p gom team
|
2 Attachment(s)
....................
|
chiar ca ..........
|
........;)
|
Quote:
Omule cand apare ceva de la tine, ma lasa fara cuvinte :shock: Cred ca tu cu Maryus le aveti cu shoot`urile astea care lasa User`u cu gura cascata... :!: by STF Team ! :D Maryus stie :lol::lol: |
dar ce poate sa aiba jocu de ma scoate din iel cateodata?
imi poate uploada si mie cineva cars-ul al lui ca sa imi mearga si mie jocu? sau sa imi dea careva id-ul de mess si sa imi trimita pe mess va rog mult |
frate este un joc vechi si are si el lipsurile lui ... mai da erori sau te scoate asa dintr-o data ... si cu folderul cars ti-o zic ca nu o sal urce nimeni pt ca este mare .. si nu sta nimeni sal uploadeze .. am incercat faza asta mai demult si am stat juma de ora sa arhivez ... si aveam putine masini pe atunci .... in concluzie te sfatuiesc sa til faci tu cum vrei jocu nu cu masinile altora .. poate tie nu o sa iti placa ce masini are cel care til da si ... daca iti da cars trebuie neaparat sa iti dea si parts pt ca unele masini mai au si alte chestii pe acolo care iti trebuiesc ...
|
@NTZDra- nice golf, simple the best :X
@mikidude- STF TEAM FTW ! :X:X:X cine stie.....stie :))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning