![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
super tare sanderica .... keep it up
|
nld...respect.
e super faina. |
Quote:
|
va multumesc pentru aprecieri........ dupa ce muncesc la o masina si primesc comentariile astea ma fac sa ma simt mai bine.....sper sa impresionez in continuare cu lucrari mai bune
|
man , dak o sa continui asa o sa ai garantat acelashi feedback.
|
2 Attachment(s)
o cotoarba dopata
|
Reme - contrastul prea mare parca la negrul de la jante.Daca nu puneai spoilerul ala pe fata arata super bine masina :)
|
2 Attachment(s)
Zafira:arrow:
|
Quote:
salut! @bo$$u - zafiara - ai jantele cam blurry pentru masina, dar nu ai prea tunat-o! ce e cu tine? nu mai stii sa lucrezi? de cateva lucrari incoace nu mai merge nimic! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati si un VW de la mine
|
2 Attachment(s)
Kia Cee`d
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Donorul :arrow:
|
Quote:
|
N`ai pt ce.... lucrezi super frumos...imi spui si mie cum se numeste melodia din clipul tau de pe youtube?:D
|
2 Attachment(s)
cobbo - arata cat de cat bine.janta fata e putin stramba, ti-ai imaginat cu ar fii aratat masina pe viu cu janta spate asa bagata inauntru ? buza din fata e prea luminata.
Masinile vechi sunt f greu de modificat , incearca din generatia noua pana inveti mai bine sa modici. Johny - nu o sa pui niciodata jante bine daca continui in modul asta.janta fata arata cat de cat bine si folia, in rest nimic nu ai facut bine. Ti-am atasat 2 poze , Passatul e masina ce trebuie modificat si Lexusul donorul.Asa trebuie sa fie pozele acelasi unghi , eventual si aceeasi luminiozitate , umbra sa fie la fel in ambele poze. |
Quote:
|
quick
2 Attachment(s)
|
nu e perfecta lucrarea dar ca de obicei imi plac ideile tale
|
2 Attachment(s)
simple clean look
|
Quote:
imi plac jentile...mas bucura dak mi-ai da si mie donoru de la ele...ms |
1 Attachment(s)
nici nu stiu cat timp a trecut de cand nu am mai lucrat
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am mai umblat putin la ea
pacat ca nu am mai apucat sa o bag in battle :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nissan Silvia :) coment pls :D
|
2 Attachment(s)
Si varianta mea :arrow:
|
1 Attachment(s)
de la o simpla schita la photoshop:arrow:
(ideea era sa o fac pt. concursul peugeot dar n-am avut timp atunci- dupa ce am vazut operele nld m-am hotarat sa continui - nu e chiar gata dar nu pot folosi photoshopul pt. detalii deocamdata :-) ) |
ma bucur ca te-am inspirat.....a iesit bine imi place....felicitari
roata spate e putin off angle parerea mea |
2 Attachment(s)
Postez si eu ultima mea lucrare sper sa va placa..
... am uitat de geamu ala dupa usha din stanga , a fost prea tarziu cand l-am vazut deja inchisesem photoshopu' :cry: |
Dacă maşina are LSD, de ce se mai vede uşa din dreapta ? Şi de ce trebuie să mâzgăleşti tot timpul farurile în halul ăsta ?
De multe ori m-am gândit că... maşinile astea, ca şi idei puse în practică, ar putea fi mâine, poimâine, maşinile voastre de zi cu zi, şi şi-ar găsi cu siguranţă un loc în galeria kitsch tuning ! |
Quote:
|
Acum am văzut că de fapt ţi-a fost lene să mai modifici uşa originală din dreapta şi am mai observat că forma de pe aripa nu se regăseşte şi pe uşă. Nici n-aş vrea să văd maşina cu uşa închisă :lol:
|
Gabi :lol: ai fost cam dur.. dar sa stii ca ai mare dreptate :lol:
Roata din spate e cam stramba... usa din partea soferului e cam lunguiata, arata destul de ciudat.. Gabi, vreau si eu niste comentarii dure din partea ta, pt ultima mea lucrare :) postata pe pagina anterioara, mersi :) |
Quote:
acum..k ti-au spus mai multi ce si cum,sper sa intelegi. PS:n-o sa uit pm ce mi l-ai lasat...asa k...bafta in orice lucru vei face in continuare.;)) |
Rareş: n-am fost dur deloc ! Atâta timp cât mai şi spune că a văzut după ce a închis programul, e clar că i-a fost lene să-l redeschida.
Legat de lucrarea ta... nu e mare lucru de comentat. Reflexiile sunt prea puternice şi nu urmăresc formele maşinii, iar pe plafon lipsesc cu desăvârşire. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Lasand la o parte luminile care chiar nu se potrivesc in fata :lol: ... pentru lucrare facuta in circa o ora, ce mai era de luat in considerare si am uitat ? :|
PS:Originalul este pe pagina precedenta... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning