Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

KillerINC 19-11-08 06:33

Re: Comentarii lucrari!

super tare sanderica .... keep it up

Fily 19-11-08 08:21

nld...respect.
e super faina.

RicardoM 19-11-08 09:20

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 1852676)
custom astra gtc

super curat, de cand n-am mai intrat au evoluat foarte mult lucrurile. Bravo. Nu prea gasesc greseala si nici nu vreau. Super mishto executat

no limits design 19-11-08 20:05

va multumesc pentru aprecieri........ dupa ce muncesc la o masina si primesc comentariile astea ma fac sa ma simt mai bine.....sper sa impresionez in continuare cu lucrari mai bune

keemo 19-11-08 21:48

man , dak o sa continui asa o sa ai garantat acelashi feedback.

Reme 20-11-08 00:04

2 Attachment(s)
o cotoarba dopata

shantzu 20-11-08 08:38

Reme - contrastul prea mare parca la negrul de la jante.Daca nu puneai spoilerul ala pe fata arata super bine masina :)

bo$$u 20-11-08 15:09

2 Attachment(s)
Zafira:arrow:

Reme 20-11-08 18:19

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1875625)
Reme - contrastul prea mare parca la negrul de la jante.Daca nu puneai spoilerul ala pe fata arata super bine masina :)

shantzu:D mersi de comentariu, dar am incercat ceva iesit din comun, jantele asa erau negre la miez nu stiu de ce au iesit asa! bara o scot, aici ai dreptate!
salut!
@bo$$u - zafiara - ai jantele cam blurry pentru masina, dar nu ai prea tunat-o! ce e cu tine? nu mai stii sa lucrezi? de cateva lucrari incoace nu mai merge nimic!

OmB* 20-11-08 19:04

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1876306)
Zafira:arrow:

jantele sunt mai mici decat cele originale ... nu prea dau bine.... bad boy dragut ... la bara pt zonele zimtate foloseste blur tool.

cobbo 20-11-08 21:48

2 Attachment(s)
comentati si un VW de la mine

JohnnyX 20-11-08 22:15

2 Attachment(s)
Kia Cee`d

Fily 21-11-08 09:21

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1877195)
Kia Cee`d

pakat de carbonu ala...nu e real si cam strika...imi plac jentile..imi dai pls si mie donoru de la ele?

JohnnyX 21-11-08 09:46

1 Attachment(s)
Donorul :arrow:

Fily 21-11-08 09:47

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1877795)
Donorul :arrow:

ms mult :peace:

JohnnyX 21-11-08 09:54

N`ai pt ce.... lucrezi super frumos...imi spui si mie cum se numeste melodia din clipul tau de pe youtube?:D

shantzu 21-11-08 12:34

2 Attachment(s)
cobbo - arata cat de cat bine.janta fata e putin stramba, ti-ai imaginat cu ar fii aratat masina pe viu cu janta spate asa bagata inauntru ? buza din fata e prea luminata.
Masinile vechi sunt f greu de modificat , incearca din generatia noua pana inveti mai bine sa modici.

Johny - nu o sa pui niciodata jante bine daca continui in modul asta.janta fata arata cat de cat bine si folia, in rest nimic nu ai facut bine.
Ti-am atasat 2 poze , Passatul e masina ce trebuie modificat si Lexusul donorul.Asa trebuie sa fie pozele acelasi unghi , eventual si aceeasi luminiozitate , umbra sa fie la fel in ambele poze.

Fily 21-11-08 16:14

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1877825)
N`ai pt ce.... lucrezi super frumos...imi spui si mie cum se numeste melodia din clipul tau de pe youtube?:D

ms de aprecieri.Melodia se numeste Full option-grasu xxl

PIKONE CJ 21-11-08 18:07

quick

2 Attachment(s)
Attachment 707328Attachment 707329enjoy
de efect dar nu ceea mai reusita

no limits design 21-11-08 20:30

nu e perfecta lucrarea dar ca de obicei imi plac ideile tale

Reme 22-11-08 03:12

2 Attachment(s)
simple clean look

Fily 22-11-08 08:11

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1879470)
simple clean look

per general arata bine...doar k la spoieru fata are reflexi de studio...si parka are alta culoare...
imi plac jentile...mas bucura dak mi-ai da si mie donoru de la ele...ms

BMWfan 22-11-08 10:43

1 Attachment(s)
nici nu stiu cat timp a trecut de cand nu am mai lucrat

bo$$u 22-11-08 11:36

Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 1879729)
nici nu stiu cat timp a trecut de cand nu am mai lucrat

Spoiler fatza putin stramb, plasa cam ireala si roata spate cam blury cam atata observ eu oricum frumos :shock:

BMWfan 22-11-08 21:06

1 Attachment(s)
am mai umblat putin la ea
pacat ca nu am mai apucat sa o bag in battle :)

mrsika 22-11-08 22:31

Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 1880767)
am mai umblat putin la ea
pacat ca nu am mai apucat sa o bag in battle :)

eu prima greseala pe care o vad si care nu imi place deloc e k linia usii care nu ia forma noului lateral..ceea ce il face sa para foarte plat

Rares_CRM 22-11-08 23:11

2 Attachment(s)
Nissan Silvia :) coment pls :D

bo$$u 23-11-08 07:57

2 Attachment(s)
Si varianta mea :arrow:

!41! 23-11-08 18:33

1 Attachment(s)
de la o simpla schita la photoshop:arrow:
(ideea era sa o fac pt. concursul peugeot dar n-am avut timp atunci- dupa ce am vazut operele nld m-am hotarat sa continui - nu e chiar gata dar nu pot folosi photoshopul pt. detalii deocamdata :-) )

no limits design 23-11-08 18:50

ma bucur ca te-am inspirat.....a iesit bine imi place....felicitari

roata spate e putin off angle parerea mea

bo$$u 23-11-08 21:17

2 Attachment(s)
Postez si eu ultima mea lucrare sper sa va placa..

... am uitat de geamu ala dupa usha din stanga , a fost prea tarziu cand l-am vazut deja inchisesem photoshopu' :cry:

Gabi 23-11-08 21:34

Dacă maşina are LSD, de ce se mai vede uşa din dreapta ? Şi de ce trebuie să mâzgăleşti tot timpul farurile în halul ăsta ?

De multe ori m-am gândit că... maşinile astea, ca şi idei puse în practică, ar putea fi mâine, poimâine, maşinile voastre de zi cu zi, şi şi-ar găsi cu siguranţă un loc în galeria kitsch tuning !

cipskate69 23-11-08 21:39

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1882542)

... am uitat de geamu ala dupa usha din stanga , a fost prea tarziu cand l-am vazut deja inchisesem photoshopu' :cry:

iti cam vireaza spatele ;)

Gabi 23-11-08 21:42

Acum am văzut că de fapt ţi-a fost lene să mai modifici uşa originală din dreapta şi am mai observat că forma de pe aripa nu se regăseşte şi pe uşă. Nici n-aş vrea să văd maşina cu uşa închisă :lol:

Rares_CRM 23-11-08 21:44

Gabi :lol: ai fost cam dur.. dar sa stii ca ai mare dreptate :lol:

Roata din spate e cam stramba... usa din partea soferului e cam lunguiata, arata destul de ciudat..

Gabi, vreau si eu niste comentarii dure din partea ta, pt ultima mea lucrare :) postata pe pagina anterioara, mersi :)

Fily 23-11-08 21:46

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1882542)

eu ti-am spus-o mai demult,doar poate in alt fel...nu prea ai treaba cu vt,nu ti cont de sfaturi si nu progresezi deloc.in fine..ai ales sa vb urat cu mine atunci....
acum..k ti-au spus mai multi ce si cum,sper sa intelegi.

PS:n-o sa uit pm ce mi l-ai lasat...asa k...bafta in orice lucru vei face in continuare.;))

Gabi 23-11-08 21:48

Rareş: n-am fost dur deloc ! Atâta timp cât mai şi spune că a văzut după ce a închis programul, e clar că i-a fost lene să-l redeschida.

Legat de lucrarea ta... nu e mare lucru de comentat. Reflexiile sunt prea puternice şi nu urmăresc formele maşinii, iar pe plafon lipsesc cu desăvârşire.

Rares_CRM 23-11-08 21:51

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1882612)
Rareş: n-am fost dur deloc ! Atâta timp cât mai şi spune că a văzut după ce a închis programul, e clar că i-a fost lene să-l redeschida.

Legat de lucrarea ta... nu e mare lucru de comentat. Reflexiile sunt prea puternice şi nu urmăresc formele maşinii, iar pe plafon lipsesc cu desăvârşire.

mersi, in concluzie am m-ai progresat? :rolleyes2

EaGle 23-11-08 21:53

1 Attachment(s)
Lasand la o parte luminile care chiar nu se potrivesc in fata :lol: ... pentru lucrare facuta in circa o ora, ce mai era de luat in considerare si am uitat ? :|

PS:Originalul este pe pagina precedenta...

!41! 23-11-08 21:55

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1882254)
ma bucur ca te-am inspirat.....a iesit bine imi place....felicitari

roata spate e putin off angle parerea mea

merci . da asa e cu roata spate si mai are cateva greseli . o sa o retusez candva .

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning