Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

no limits design 02-02-07 13:08

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
un opel care a mai fost facut pe aici:lol: ....am incercat sa fac shi un aerograf;) ........in fine comentatzi pls:o

Gabi 02-02-07 13:15

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 727316)
un opel care a mai fost facut pe aici:lol: ....am incercat sa fac shi un aerograf;) ........in fine comentatzi pls:o

Este a nu stiu cata oara cand ti se spune ca daca faci o masina/ora, nu rezolvi nimic, da' tu nu vrei sa intelegi.

Din fata-n spate:
- grila goala (merge pusa sita);
- spoiler descentrat si cu selectii strambe (vezi sub grila) + ca puteai scoate inscriptia fordrallye de pe el (masina e totusi un Opel, nu un Ford);
- daca aplici vinyl-uri pe masina, foloseste multiply/overlay/soft light (din optiunile layerului) sau scade opacitatea, pentru ca altfel (cum e si cazu' tau), vinylu' pare plat (cum e pe capota si laterul masinii tale);
- roata fata are urme ale masinii de pe care ai luat-o (vezi partea din fata);
- roata spate, pe langa faptu' ca e plata, mai e si stramba + selectii strambe.

Gorby 02-02-07 13:31

4 Attachment(s)
honda am mai pus-o aici, dar n-a zis nimeni nimic :???:

nu fiti rai :-)

no limits design 02-02-07 14:36

ms gaby:oops: .....sry:cry: ......ok hai k fac acu o mashina la care am sa am mai multa grija(ms de sfaturi).......shi pentru alexgby......putzine modificari la honda da arata bine...bravo.....sporla vt tuturor:D

MARI_NSL 02-02-07 14:59

2 Attachment(s)
am facut si io un seat :)) cu o fetita pe el.

Gabi 02-02-07 15:06

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 727541)
am facut si io un seat :)) cu o fetita pe el.

De la stanga la dreapta:
- janta spate ovala;
- geamuri ireale;
- vinyluri ireale;
- janta fata (ca si cea spate) prea luminata;
- fetita mai are putin si cade (tine-o !!!) si in plus, nu gagica inseamna VT.

PS: nu mai folosi sigla 4TuningRO ca semnatura !

Lukian_XXX 02-02-07 16:32

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 727316)

Daca bagai un overlay la vinilul ala iesea chiar belea;)

(!8Y_M 02-02-07 18:17

1 Attachment(s)
Dupa MULTA pauza... pun si io ceva... acelasi opel...

patriotu90 02-02-07 18:18

2 Attachment(s)
astept comentarii ...

no limits design 02-02-07 23:02

2 Attachment(s)
dupa cateva zeci de tutoriale citite:???: am facut shi eu din nou lamboul...shi sincer vreau in special gaby sa comenteze lucrarea fiindca e cel mai sincer de pe aici:D ...ms gaby:-)

Iuli_90 02-02-07 23:25

2 Attachment(s)
Sal, sunt nou p-aici :D... M-am apucat si yo de vt. Vreau sa va arat un 350 Z, a doua masina modificata ;))...prima era prea aiurea k sa v-o arat.Sa imi ziceti parerea sincera pls.[ATTACH]210231 [/ATTACH]

Gabi 03-02-07 00:31

patriotu: ce e asta? Un inger alb? :D Foarte misto masina! Dar...

- la 1x zoom, mijlocul spoilerului (buza inferioara) se pixelizeaza, fata de celelate portiuni ale lui;
- la roata fata, in partea dreapta, cum o privesti, ai niste selectii putin aiurea;
- roata spate iti da senzatia de plat; cred ca daca o scoti putin spre exterior cu partea de jos, s-ar rezolva.

Lucrarea ta are nota 9 de la mine!

no_limits: ai facut un progres! Sincer! Dar...

- masina este imposibil de miscat din punctul meu de vedere (sau poate are hidraulice :winK:);
- janta spate e deformata (cand dai free transform, ai grija sa nu mai misti miezu' jantei in stanga/dreapta/sus/jos pentru ca se deformeaza si arata urat);
- janta fata are alta culoare fata de janta spate (ori le vopsesti pe amandoua in acelasi timp sau aplici aceeasi vopsea pe ele, ori le lasi culoarea lor originala);
- side ventu', in partea de sus, e blurry rau, iar selectiile facute la vopsirea masinii sunt strambe;
- spoileru' de la Porsche TechArt (parca) nu da bine pe masina (ca model), dar ca realizare, imi place cum l-ai pus; doar partea dreapta (cum te uiti la poza) pare mai jos decat cea stanga (din cauza pozitiei masinii - poza nu e facuta la orizontala, daca-ntelegi ce vreau sa zic);
- nu-mi place ce-ai facut cu stalpu' parbrizului - nu se mai vede deloc si da aiurea.

O lucrare de nota 7!

Iuli: prea multe n-ai facut. Daca spui ca esti incepator, eu spun ca daca lucrezi si cu fiecare masina facuta iti repari greselile facute la cele anterioare, vei scoate lucrari calumea.

- aceeasi "greseala" ca si no_limits_design; cand ai coborat masina, ai bagat rotile mult sub ea si nu da bine (+ ca decat daca ar avea hidraulice ar putea sa plece de pe loc si sa ia o curba);
- cand ai vopsit masina, ai vopsit si geamurile; cand faci selectii pentru a vopsi, ai grija sa deselectezi tot ce tre' sa ramana nevopsit;
- carbon mare si ireal.

Nota 5!

Iuli_90 03-02-07 03:11

2 Attachment(s)
Pai nu am facut prea multe, k doar sunt la inceput.In legatura q coboratu masinii stiu k a iesit aiurea;cat despre carbon...exact asa am vz intr-un tutorial...ms k mi-ai spus, k dak nu, continuam asa.Stiu sa vopsesc masina, geamurile eu le-am facut asa(tint albastru;initial le facusem negre fumurii). In fine, am mai facut o masina, la fel, discret modificata + un bumper de la hamman:D(un Sallen S7)
Attachment 210295
app:despre vinyl de pe 350 Z nu zici nimik :(

A, si sa nu ziceti k duc lipsa de jante... astea imi plac mie muuult ;))

Gabi 03-02-07 03:47

2 Attachment(s)
Am inteles.

Saleen: dragut !

Opel Astra GSi

patriotu90 03-02-07 05:43

Iuli_90 ... imi place ca nu te arunci la modificari mari care sa nu-ti iasa ... "putin si bine" ... pt inceput e f bine ... vezi k ai schimbat culoarea masinii dar pe asfalt inca se reflecta masina rosie ... iar in aerisirile din spoiler puteai sa pui niste plasa ...
Gabi ... arata ciudat cu o janta de un fel si una de un fel (doar nu o fi drifter :)) ....

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning