![]() |
|
Re: Diverse discutii
shoaca tu cine esti tata.....ma cunosti? ti se pare!!!;)
|
Quote:
|
paltoane....vezi cu ...shoaca.......citeste ce scrie la semnatura lui akolo....be carefull:)
|
uuuuuuuuuuuuu......bine k ma cunosti mah bv tie ma bucur pentru tine!!! vrei vreun premiu ceva?.......zi si tu cn esti poa te cunosc si eu;)
|
tre ... baga un ochi aici, sau chiar 2 :D
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/38442-vand-schimb-hyundai-coupe-negru-model-2003-2006-gk.html |
mi-a placut raspunsul ce i l-a dat tipului cu rx8 care mi s-a parut ca vroia sa faca un misto.... l-a linistit :)
|
tng pai e binishor as zice... nu?
|
Quote:
|
de asta n`am dus lipsa niciodata....ne`a urmarit mereu:D
|
:))) :))) Bah deci eu zic sa terminam cu astea cu acvariile..sau cu asigurarile...se supara pe noi apoi..si nu e frumos! ..... SI CE DACAA!!!!!!!HAHAHAH!
|
deci frate ascult melodia aia cu Pistol si Baietzas rad de vreo 30 de minute nu mai pot =)) :)):)):)) pic jos de ras =))
|
Pe luneta mea sta semnu' de la Nike bine lipit / iar sub el autografu' lu' adrian putzin mai mic
..... Husele-s de calitate imitatie de piele / pe ele-s imprimate femei goale,bani, margele :lol: |
=)) =)) =))
|
mai bine citezi toata melodia tng`ule..:):):)
|
shoaca....din partea mea sunt intrati amandoi`...dar trebuie sa hotareasca si restul membrilor din klan:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning