![]() |
|
Re: Club CIELO
cn se baga sa schimbe luminile la un ceas bord kadett lcd electronic? astept oferte
|
Quote:
|
bn bosule eu am mai vb si cu cei de zexstar si au zis ca nu se baga ca are prea multe integrate an ceas si sa nul arda!!!!! :twisted::twisted:
|
Quote:
|
le-am facut alb neon si se vede bn tare :P da la ace cum sa fac sa pun led rosu :D
|
Quote:
|
stiu bai ktl ca am mai vb noi. stiam ca leai facut la cei de la zexstar dar eu voiam facute albastre citeste mai bn si dupa comenteaza ;)
|
si ceasurile tale sunt mai catar ca ale mele bosule :))))))))))))))) sit nu te mai baga in treaba altuia sa nu te traga curentul la ochii
|
Altul care 's-a luat' de la prea multa faima... :rolleyes2
|
Quote:
|
Eh... eram si eu ironic vis-a-vis de comentul plin de 'har' al soricelului :)
|
Quote:
Apropo, foarte frumoasa masina, ma bucur ca ai pastrat vopseaua alb. |
Pe bune acuma, dar din ce vad pe aici unii au probleme serioase...
Multi bani bagati intr-o masina nu inseamna neaparat tuning (sau macar tuning cu bun gust), uneori se poate cadea usor in extrema cealalta, kitch tuning. Iar impresiile de mare tuner nu isi au rostul, aici, pe sectiunea Daewoo...parerea mea. Mai bine modest , dar cu treaba facuta bine si cu gust, decat cu gura mare si plin de impresii...No offense! |
Si tuningul mioritic tot tuning se numeste:))).....pana la urma tuningul e o arta....unii o fac bine altii nu..nu toti avem ureche muzicala sau talent la pictura:))..ba chiar exista si multe opere nedescoperite inca:))
|
Ma omu' vruia sa se laude ca are bord de GSI si nu unu' normal de muritor de rand, simplu conducator de Cielo...nu v-ati prins si voi ce naiba :lol:
Si bai' mighty mouse lasa tupeul deoparte ca nu rezolvi nimic asa...doar te faci de ras;) E doar un sfat!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning