Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Sobolanu*Original 09-06-10 19:16

Re: Club CIELO

cn se baga sa schimbe luminile la un ceas bord kadett lcd electronic? astept oferte

tiolik 09-06-10 20:04

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3429307)
cn se baga sa schimbe luminile la un ceas bord kadett lcd electronic? astept oferte

daca ai vreodata drum pe la craiova te astept la mine sa ne uitam la el si poate il si rezolvam :)

Sobolanu*Original 10-06-10 19:58

bn bosule eu am mai vb si cu cei de zexstar si au zis ca nu se baga ca are prea multe integrate an ceas si sa nul arda!!!!! :twisted::twisted:

tiolik 11-06-10 11:21

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3432017)
bn bosule eu am mai vb si cu cei de zexstar si au zis ca nu se baga ca are prea multe integrate an ceas si sa nul arda!!!!! :twisted::twisted:

nici eu nu am facut de kadet gsi dar ca sa iti pot spune daca ma bag sau nu trebuie sa in vad desfacut :D

Mugurel_YCV 11-06-10 14:33

le-am facut alb neon si se vede bn tare :P da la ace cum sa fac sa pun led rosu :D

B-64-KTL 11-06-10 17:50

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3432017)

La cei de la Zexstar il am eu facut. Si din acelasi motiv, sa nu pateasca ceva bordul, am ales doua leduri albe foarte puternice si nu mai am probleme cu soarele ;) (tot la ei l-am facut).

Sobolanu*Original 11-06-10 20:32

stiu bai ktl ca am mai vb noi. stiam ca leai facut la cei de la zexstar dar eu voiam facute albastre citeste mai bn si dupa comenteaza ;)

Sobolanu*Original 11-06-10 20:34

si ceasurile tale sunt mai catar ca ale mele bosule :))))))))))))))) sit nu te mai baga in treaba altuia sa nu te traga curentul la ochii

banzay 11-06-10 21:25

Altul care 's-a luat' de la prea multa faima... :rolleyes2

RaZVaN_17_06 11-06-10 22:55

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3434396)
Altul care 's-a luat' de la prea multa faima... :rolleyes2

faima pentru ce :???:

banzay 11-06-10 23:06

Eh... eram si eu ironic vis-a-vis de comentul plin de 'har' al soricelului :)

RaZVaN_17_06 12-06-10 00:09

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3434583)
Eh... eram si eu ironic vis-a-vis de comentul plin de 'har' al soricelului :)

frumos :D

Apropo, foarte frumoasa masina, ma bucur ca ai pastrat vopseaua alb.

ing3r 12-06-10 01:08

Pe bune acuma, dar din ce vad pe aici unii au probleme serioase...
Multi bani bagati intr-o masina nu inseamna neaparat tuning (sau macar tuning cu bun gust), uneori se poate cadea usor in extrema cealalta, kitch tuning.
Iar impresiile de mare tuner nu isi au rostul, aici, pe sectiunea Daewoo...parerea mea.
Mai bine modest , dar cu treaba facuta bine si cu gust, decat cu gura mare si plin de impresii...No offense!

ALEX_BZN 12-06-10 11:42

Si tuningul mioritic tot tuning se numeste:))).....pana la urma tuningul e o arta....unii o fac bine altii nu..nu toti avem ureche muzicala sau talent la pictura:))..ba chiar exista si multe opere nedescoperite inca:))

Robert_MNW 12-06-10 11:42

Ma omu' vruia sa se laude ca are bord de GSI si nu unu' normal de muritor de rand, simplu conducator de Cielo...nu v-ati prins si voi ce naiba :lol:
Si bai' mighty mouse lasa tupeul deoparte ca nu rezolvi nimic asa...doar te faci de ras;) E doar un sfat!;)

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning