Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Feelings 21-01-11 20:17

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

eu am trecut dupa 8 la mall.. si nu am gasit pe nimeni.. :-(

calinpetco 21-01-11 23:33

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4006287)
haha, pai mah...tu cumperi sonde second hand ? :lol:

:))))) ioi morghen, fumezi??? sau scrie marian ala de pe contu' tau? :)) am zis sonda DE LA MARSARIER (R, mers inapoi, tzuric, rigvers, reverse...) ...cacatu ala de contactor ce aprinde becurilii albe cand bagi in R! ya feels me?? :D

am strigat o data juma de ora la el la poarta dupa care a iesit o femeie... intreb: "domnu' marian, este?" ..."nu stiu, stati sa vad!" si incepe ea sa-l strige... "pai am strigat si noi si n-a raspuns"... "a pai atunci nu e aici" ...dooooh!!

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4007359)
Da,mai e unul pe poetului,gligaso,iar nr.este 0745281754..dani se numeste baiatul de acolo..f.de treaba

asa mai da, p-aia din cate am observat nu-i doare gura sa-ti dea un buna ziua, sa te intrebe ce doresti... or fi avand salar mai mare :D

morghen 22-01-11 08:31

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4008855)
:))))) ioi morghen, fumezi??? sau scrie marian ala de pe contu' tau? :)) am zis sonda DE LA MARSARIER (R, mers inapoi, tzuric, rigvers, reverse...) ...cacatu ala de contactor ce aprinde becurilii albe cand bagi in R! ya feels me?? :D

am strigat o data juma de ora la el la poarta dupa care a iesit o femeie... intreb: "domnu' marian, este?" ..."nu stiu, stati sa vad!" si incepe ea sa-l strige... "pai am strigat si noi si n-a raspuns"... "a pai atunci nu e aici" ...dooooh!!

asa mai da, p-aia din cate am observat nu-i doare gura sa-ti dea un buna ziua, sa te intrebe ce doresti... or fi avand salar mai mare :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
hahhahah....super tare, si eu am patit la fel acum cativa ani dar m-am invatat minte.
sun la telefon...intreb daca are...intreb daca e acolo...sau daca nu e acolo cand va fi...si atunci ma duc :))))))
dar ce bai are sonda de mers in spate? cum dracu s-o stricat aia?

ala de pe poetului are si el lenea lui...dar intradevar e mai saritor.
marian e sefu...baiatu de pe poetului e angajat.
diferenta e la preturi...care este considerabil de mare.
ala pe poetului are niste vise de preturi de nu-ti revii..

calinpetco 22-01-11 12:27

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4009221)

are inauntru ca un "batz" de plastic sau ebonita... ceva de genu... care este impins de un angrenaj mecanic al cutiei astfel el inchizand circuitul becurilor de marsarier. Nah "batzu" ala se mai rupe si nu se mai aprind becurile...

AR120CP 24-01-11 21:24

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4009221)
hahhahah....super tare, si eu am patit la fel acum cativa ani dar m-am invatat minte.
sun la telefon...intreb daca are...intreb daca e acolo...sau daca nu e acolo cand va fi...si atunci ma duc :))))))

ala de pe poetului are si el lenea lui...dar intradevar e mai saritor.
marian e sefu...baiatu de pe poetului e angajat.
diferenta e la preturi...care este considerabil de mare.
ala pe poetului are niste vise de preturi de nu-ti revii..

mah ...se zice are neste preturi de leshini di doo ori...nu de nuti revi...

mrrocky89 25-01-11 00:56

1 Attachment(s)
unde este in arad magazin de unde pot sa cumpar leduri pentru opel astra g din 2001 pt displayu de la consola centrala?cu tot cu soclu

yht_flocriss 25-01-11 09:28

Incearca la Cip pe Lucian Blaga acolo au cam toate modelele de LED-uri

yht_flocriss 25-01-11 09:34

Bucurie Petrom "reduce" pretul carburantului cu 0,04 bani pe litru!!!!!!!!??.

ar06zdp 25-01-11 13:21

Quote:

Originally Posted by mrrocky89 (Post 4018182)
unde este in arad magazin de unde pot sa cumpar leduri pentru opel astra g din 2001 pt displayu de la consola centrala?cu tot cu soclu

dami id tau in privat daca vrei

realmode 25-01-11 17:42

Quote:

Originally Posted by yht_flocriss (Post 4018573)
Incearca la Cip pe Lucian Blaga acolo au cam toate modelele de LED-uri

Am de vanzare cu 5 SMD-uri nu doar cu 1.

roli 25-01-11 17:49

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 4019894)
Am de vanzare cu 5 SMD-uri nu doar cu 1.

cat vrei pe 1?

ar06zdp 25-01-11 18:22

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4019910)
cat vrei pe 1?

cu 6 smd-uri iti dau cu 16 lei buc si garantie 3 luni

realmode 25-01-11 18:35

Quote:

Originally Posted by ar06zdp (Post 4020006)
cu 6 smd-uri iti dau cu 16 lei buc si garantie 3 luni

Doar 5 SMD. 25/buc

ar06zdp 26-01-11 18:57

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 4020050)
Doar 5 SMD. 25/buc

la mine cu 16 lei bucata cu 6 smduri si garantie 3 luni

Feelings 28-01-11 16:24

Azi .. Unde..???

All times are GMT +2. The time now is 07:06.

- Copyright 2026 4Tuning