![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
yg.alex.......permis ai? de conducere?...masina? sunt curios...
|
nu stiu unde e valiana....
|
aia pe basarab man, unde erau gogosile alea bune cu fineti :D, te duc eu daca nu sti :D
|
aaa stiu gata...am mancat sanvis de acolo dar demult..acuma 3-4 ani...dupa parerea mea sunt cele mai bune sandwich`uri de pe zona...
|
auzi...eu vb despre ce am vazut akolo...tu vb din povesti.....dc lovesti in shadows? si nu lovesti in mn? daca vrei un rasp clar....vb la...402 metri....c zici? te tine? sau...ai masina pt facut naveta...si vb aici d un "meci" amical...eu vs tn...sau invers....tu vs eu...astept rasp...
|
Quote:
n am ce face ba :-< |
dau eu servetelele si punga...dai tu restul ?
|
k, daca insisti, poti sa dai tu tot :D
|
bine. deci mancam servetele cu punga nu ?:)))
|
nu am masina, deci nici cu ce sa fac liniutze...iar naveta o fac cu ETA 38 lei abonament lunar ca sunt elev si am reducere
eu n-am fost acolo dar am dat zoom la imagine de lovit shadows n-am de ce...am intrebat pentru ca stiu ca ziceau ca se duc cu 2 sau 3 masini la expo si n-am vazut nici una in poze trafy, nu vreau sa atac pe nimeni.forumul e pentru intrebari, raspunsuri, opini, idei... LE: permis am din iulie 2009...incepator....experientza 0 |
frumos la eta, a lucrat si tata la ei ....avea multe gagici :>
nush cum de mai esti tu la scoala, cum de te mai primesc aia :( apoi, m -as da eu cu voi la liniute dar am stema spate cam stearsa si pana plecati voi eu sunt deja la finis :-s ....15lei litru de kerosen :D pt restu exista master card Acum pe bune, alte chestii mai bune de facut nu aveti ? zi ma trafy, mergem colo ? |
masinile nu au fost gata pentru 4tuning days. Din cate am inteles o sa fie un eveniment la Pitesti in curand si speram sa fie gata si sa pozam acolo. De acord cu tine in legatura cu forumul. Multa bafta colegilor tai de club
Mitza: unde sa mergem ma ?:))) esti candriu ? |
la valiana ma nebune :D
hai naibilui jn3b00n ca mor la cs si nu mai sunt primu :( hotaraste-teeeeeeeeeeeeeeee |
Quote:
|
ai chef de fete a ? Vali sau Ana ? aa...tu vrei ValiAna:)))) al naibi tu...NU ! Nu merg:)) na...prefer sa mananc acasa paine inmuiata in lapte cald :))
@yg.alex: multumim...nu...cred ca o sa se mearga pe Curtea De Arges. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning