![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
@Tis-ul-Da,da! Nu ai sa ma prinzi cu ea pe strada pana ii pun Roll, si nu ai dc sa-mi multumesti!:-)
@dms28-Multumesc! @killer23-Multumesc si tie!, stiu ca arata bine...doar eu o fac...:lol: @jurec10-Bafta multa! @R.Amolit-In sfarsit ai venit mai...acesta:lol: @Quick-Abea astept! Eu...am montat azi un volan MOMO Racing cu 2 butoane pe MX-5...si din cauza banilor...Miata intra la vanzare cu pretul de 5500 e negociabil!:oops: |
1 Attachment(s)
Am fost ieri de am vazut de inmatriculare,acuma are nr rosi :D au spus ce-i de acolo ca ma costa in jur de 700 de euro sa il inmatriculez pe Bucuresti si daca este tot asa e ok :D in 2 zile imi vor veni si nr-le :peace:
R.Equinox-Ma bucur sa te revad omule :D arata bine ursu :)) tis-ul-Arata bine ce culoare il faci :) ca asa curcubeu nu ii sta bine deloc :)) ionut.alex63-Arata bine dupa parerea mea :D laso asa :D jurec10-Ce pot sa zic astept sa o vad pe strada :D |
1 Attachment(s)
Am reusit sa inmatriculez Ursu..revin cu niste poze mai diseara...deocamdata una cu pisica:D..Acus intra in modificari..
Attachment 2544407 @Tis-ul-Multumesc..La jante..inca nu m-am gandit..dar este timp..acum am si finante...arata bine golfu..chiar imi place stilu adoptat! @ionut.alex63-Multumesc..bafta si tie cu acel mic monstru! @KidForDrift-Dar ce credea-i ma?..ca scapi de mine?:))) @dms28-Mersi la fel! |
ADUC ORICE PIESA/COMPONENTA MOTOR,CAROSERIE TOATE TIPURILE MASINI!!!!!!!! PRETURI BUNE!
|
3 Attachment(s)
Azi m-a vizitat un prieten din Deva şi am dat jantele de pe seria 1 ce le aveam de la Tomas,la schimb cu un set de jante de pe E90 OEM.Jantele le ţin pt. week-end/meeting-uri la fel cum am făcut şi cu cele de pe seria 1.
Attachment 2544411 Attachment 2544412 Attachment 2544413 @cretu_bs: Ăla care-ţi dă 5000 ori e prost ori nu are ce face cu banii.Cu 5000 îmi iau E46. @Tis-ul: Arată super noile încălţări pe E36.La Volf trebuia să pui ambele bări clean,sau ambele normale.Aşa cu una clean şi una normală arată urât. @killer23: La ce jante te-ai gândit? @jurec10: Mulţumesc frumos,îţi urez şi ţie succes. @ionut.alex63: Nu arată rău bara,acum tu şti ce faci. @R.Equinox: Bine ai revenit. @quick_silver2: Sunt curios să-ţi văd noua achiziţie. @KidForDrift: Baftă la vânzare. @dms28: Ai prins un preţ ft. bun de înmatriculare. |
3 Attachment(s)
Pana la urma am facut pozele...astea sunt...maine schimb toata articulatia pe spate la e36...
Attachment 2544431Attachment 2544432Attachment 2544433 @DariusAlexandru-Arata foarte bine!..Bravo! |
3 Attachment(s)
Am umplut protbagaj,portiere :).Acum totu' clean:)
Si Fiatu' a fost vandut cu pret ul de 4000E,:P DARIUS ALEXANDRU na ca o dat omu' bine fara 1000 de euro dar o dat...Attachment 2544445 Attachment 2544446 Attachment 2544447 |
3 Attachment(s)
M-am întors la vechiul setup.Jantele de E90 sunt puse bine în huse în garaj. :D
Attachment 2544511 Attachment 2544512 Attachment 2544513 Vărul meu a achiziţionat azi un set de proiectoare galbene şi un lip de carbon pt. bara faţă M.Revin mâine cu poze. Acum îi montez o nouă finală. EDIT: Am aflat şi numele jantelor: VMR VB3 pe 18". @R.Equinox: Trebuie să remediezi spatele pisicii cât mai repede.Baftă. :D Jos pălăria pt. urs. @cretu_bs: De ce eşti hater mă? Am spus doar că trebuie ori să ai bani mulţi ori să fi prost să dai 5000,nu am spus că nu v-a da.Omul cred că nu s-a uitat la bani,probabil fiind un pasionat,aşa că a dat. |
salutt!vreau sa mi instalez si eu jocul si imi cere o parola de la un fisier imi puteti spune de unde o gasesc?pleasee
|
1 Attachment(s)
DariusAlexandru:Frumoase noile jante pentru bmw.Sa ai parte de ele.
R.Equinox:Frumoasa pisica ta. dms28: Acum te poti plimba si tu linistit cu ursu nuti mia e frica ca te ia politia ca nu e inmatriculata. Mam hotarat sa pastrez bara aceasta , mai mare, pe Gaz deoarece masina o voi folosi in timpul liber la off road si cred ca acolo o sa imi fie de folos.Si am montat si bara de pe spate de IMS.Eu zic ca da bine. |
2 Attachment(s)
Salutare.... Astazi a venit suspensia sport.
Am reusit sa montez toba,si sa cumpar niste jante... BBS Lm 17x8 et40...Maine sper sa montez si supsensia sport si in viitor sa ii dau o culoare noua.... S-ar putea sa am un proiect nou,masina nu e a mea este a unui prieten pentru reconditionare,detalii mai incolo... R.Equinox-Bine ai revenit,arata superb ursul:shock: DariusAlexandru-Arata bine noile jante,ce planuri mai ai cu ea? Dms28-Frumos bolid,succes cu ea. |
Quote:
|
@ionut.alex63: Îmi place foarte mult.E foarte îngrijită,felicitări.
@killer23: Dau foarte bine jantele.Am avut şi eu un set la fel pe o pisică mai veche.Aştept să o văd trântită. |
R.Equinox-Arata bine ursul ce pot sa zic :D :peace:
cretu_bs-Succes in continuare cu el :D ce culoare il vei face :) DariusAlexandru-Astept sa vad si masina varului tau :D sa vad cum ii sta si cu flipu :> ionut.alex63-Da intr-un final :)) bine cu ursu ma plimbam numai seara dadeam decat 1 tura de cartier si atata :) acuma cred ca ma voi mai plimba si cu el dar am un proiect cu el monstruos :twisted: killer23-Si care ar fi acel proiect :) de care ai mentionat :D quick_silver2-Raule cand vei spune de masina :)) suntem curiosi cu toti 8) Maine ma voi duce sa achizitionez un nou set de jante pentru e34-ul care doriti s51 depe e34 le las la 300 de euro :D care doreste sa ma anunte :D |
1 Attachment(s)
Păi dms28,dacă tot vroiai să vezi verzitura asta am făcut o poză.Că şi aşa maşina e la mine,i-am montat o nouă finală,şi vine abia mâine după ea.
După ce termină şi el pisica complet o să-mi pun şi eu "papucii" ăia cu un nr. mai mare :lol:, şi o să fac 3-4 poze cu ambele pisici. Attachment 2544722 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning