![]() |
|
Re: Chat
Quote:
|
apropo, nu stiti careva ceva anvelope (chiar si resapate) dar care sa fie mai pentru "offroad" - nu profesionale pe 15, momentan am 235/70 , dar a fost odata si 255/65 ceva pneus resapate care si-au facut treaba ok pe zapada. As fi tentat sa-l trantesc prin zapada de pe la belis,rasca, poate chiar si doda pilii inca o data dupa ce il scot de la atelier. momentan am http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...ort=P&dsco=139
|
mah ce povesti aveti....
|
spunene tu una mai frumoasa :) ca noi ....
|
Quote:
|
Quote:
Cu L200 nu m-am dat niciodata, in schimb m-am dat cu toate variantele de Navara din 2000 incoace, m-am dat si cu Hilux....pana la urma tot Nissan imi pare cel mai ok. |
:))) vad ca stii bine din experienta dar iti scapa un lucru , stiai ca ATV-ul a facut mai multe victime decat orice razboi????
si nevoie sa "se dea" o sa existe intotdeauana la orice categorie de varsta :) p.s nu te vedea asa superior doar pt faptul ca esti mai "batran" |
Quote:
|
aduti aminte cum erai knd erai si tu la 18-19 ani si poate nu o sa-i mai judeci pe cei carora "nu li sa uscat cerneala pe permis" .
fara suparare da esti foarte increzut (le stii pe toate) in fine mai bn zi si tu un loc unde sa "ma dau " fara sa pun viata celor ca tine in pericol :) |
Quote:
Tind sa te corectez prietene, increzut nu cred ca sunt atata timp cat imi vad lungul nasului, increzut sunt copiii care au fite de reisari (cum zicea cineva mai devreme), care cred ca tot ce zboara se mananca, si atunci cand dau de belea fug la mama si la tata, generatiile astea de care zic eu, nu mai au nici o valoare(nu toti, desi cei care sunt ok sunt doar exceptii care intaresc regula), nu mai sunt indivizi, nu-i mai deosebeste nimci unul de celalalt. Pana la urma...te simti atacat? "Sa te dai"...esti cumva pilot de curse? apropos, am o cunostiinta, baiatul asta are acum 15 ani, participa la curse pe macadan de pe la 12-13...el nu are figurile voastre...oare de ce?si nu, nu are bani, are saracu masina cu motor de 1.4, neimnatriculata, a costat vreo 350 euro...si e super multumit, "se da" tot timpul. Wait...el nu poate sa parcheze in fata liceului si sa para "baietas" in fata fetelor cu masina lui de "reisar" cu care a fost aseara in cartodrom si..te rog..a fost filmat cum..te rog..a driftuit el pe zapada mai ceva ca-n Tokio Drift...mte rog... Mda...m-ai pus la punct inca o data...asta nu-ti da oare nimic de inteles? |
ok fie cum vrei tu, din cate vad esti si frustrat ca ala nu poate sa parcheze in fata liceului :))
si poate ii pilot de curse, acuma ca nu imi fac poze la brevet si sa-l pun la avatar ii altceva , oricum daca vrei sa te creti mai bn cauta un forum pe altundeva ;) este o vorba de ce tie frica nu scapi , si sa stii ca nu vreau deloc sa "te pun la punct" :))) |
fetelor terminati.
donz scrie calumea nu cu , bn tz kand si alte pocituri.De asemenea foloseste cratima intre cuvinte ca doar asa ai invatat in scoala din care abia ai iesit. |
era un emoticon pe undeva care arata cu degetu si se tinea de burta si radea. Ala-s eu... nu de voi, ci de faptul ca la 3 jumate n-am altceva de facut:)). Btw... mi-am gasit un loc de "dat" pe zapada destul de misto, da nu'l zic la nimeni:P
|
Quote:
----Spune-mi, de ce anume imi e frica? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning